«ВЕСЕЛЦІ» — 25!

«ВЕСЕЛЦІ» — 25!

Осінь — золота пора. Дитячий садочок «Веселка» святкує своє 25-ти річчя. За цей проміжок часу він став одним з найбільш розвинутих дитячих дошкільних закладів освіти міста Новограда-Волинського.
З-поміж інших дитячих садочків, «Веселка» вирізняється не лише підходами з фізичного, культурного, інтелектуального розвитку, а й високим рівнем професійної підготовки працівників закладу на чолі з досвідченим педагогом Вандою Олександрівною Пашківською.
Для кожної дитини дитячий садок — це перша школа життя. У дитячому садочку «Веселка» панує радісна, дружня, сповнена добра й безмежної турботи атмосфера, що дарує його вихованцям відчуття родинного затишку, а батькам — відчуття того, що їх діти знаходяться в надійних руках.
Кожен випускник дитячого садочка мріє якнайшвидше подорослішати, стати школяриком, та коли переступають шкільний поріг, то із задоволенням згадують кожен день безтурботного дитинства.
Так, у школі гарно, та треба вчити уроки, менше часу залишається для улюблених іграшок. І навіть не відмовилися б від денного сну, якого так не хотілося в садочку.
Шановні ювіляри, дозвольте привітати вас із тими досягненнями і здобутками, які є сьогодні у вас, побажати всім вам наснаги, здоров’я, прекрасних родинних стосунків, творчих порозумінь у вашому колективі і любові від ваших вихованців.
Хочеться побажати, щоб вихованці та їх батьки, випускники були надійною підтримкою і опорою для ДНЗ №16 «Веселка».
Добра вам, любові і злагоди.
Нехай цей день народження буде святом не тільки спогадів і досвіду, але й нових задумів, мрій, надій.
Ірина ГУДЗЬ