ОГОЛОШУЄТЬСЯ «ЗЕЛЕНИЙ ЗВЯГЕЛЬ»

Одним із прийнятих рішень на засіданні виконавчого комітету міської ради оголошено загальноміський конкурс «Зелений Звягель». Його мета — поліпшення ландшафтного дизайну, квіткового оформлення клумб і газонів вулиць, прибудинкових територій, покращання санітарного стану та благоустрою нашого міста.
Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі члени територіальної громади — підприємства, установи, організації, ОСББ, власники приватних будинків та садиб.
Конкурс на кращий ландшафтний дизайн та квіткове оформлення прилеглої території визначатиме переможців у номінаціях: «Багатоповерховий будинок», «Приватний будинок», «Підприємство, установа, організація, сфера торгівлі і послуг», «Навчальний заклад, медична установа», «Краще квіткове оформлення балкона та фасаду». У кожній номінації буде визначено по 2 переможці із винагородою за І місце — грамота міської ради та цінний подарунок вартістю до 2 тис.грн, ІІ місце — грамота міської ради та цінний подарунок вартістю до 1 тис.грн. Конкурс триватиме з 1 травня по 15 вересня. Документи — заява, фото та відеоматеріали — приймаються управлінням ЖКГ та КВ міської ради (каб. 49). Огляд пропозицій проводиться з виїздом на місце.
Результати підводи­тимуться за десятибальною системою за такими критеріями: оформлення зовнішнього вигляду приміщення, наявність та естетичне оформлення квітників та зелених насаджень, стан облаштування та утримання майданчиків для збору ТПВ, облаштування місць громадського відпочинку. Для організації проведення конкурсу затверджено склад комісії на чолі з першим заступником міського голови М.Г.Усенком.