ПОЗДРАВЛЕНИЯ 40/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 40/2008







































1 октября празднует 60-летие дорогая мама, бабушка, свекровь, сваха Мария Андреевна ВАСИЛЕВИЧ


Мамочка любимая, родная, твоей любовью свято дорожим. Ты нас ласкала, понимала, за всё тебе «Спасибо» говорим. Живи подольше, старости не зная, пусть будут сны спокойны и легки. Тебя мы очень любим, дорогая, желаем счастья, радости, любви!


С любовью и уважением дочь, внуки, сын, невестка, сваха



1 октября поздравляем с 65-летием дорогую маму Софию Лазаревну ГАФАРОВУ


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. Мама милая, родная и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог о нас не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть. И дружно просим – не болей, ещё собраться обещаем на твой 100-летний юбилей.


Дети, внуки



1 жовтня святкував ювілей 50 років Володимир Петрович ПОЛІЩУК


Прийшла до Вас ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем привіт! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним Вас осяває світлом і любов’ю.


З повагою дружина, діти, онуки, швагро



2 жовтня святкує свій 55-річний ювілей Тетяна Вікторівна СКОРОХОД


Цілуєм руки, рідна мамо, і віддаєм уклін аж до землі, за щедрість вашу, доброту й турботу. Хай Бог Вам щастя посилає, онуків і дітей оселя хай приймає. Ми раді, люба, Вас вітати і в будні, і в святкові дні, бо Ви для нас — бабуся й мати і кращої немає на землі. Тож хай міцним здоров’я Ваше буде, не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


Доньки, зяті, онуки



Поздравляем любимую жену с юбилеем и 41 годом совместной жизни Надежду Васильевну СУРИНУ


Желаю здоровья — ведь часто его не хватает, веселья — оно никогда не мешает. Удачи, она приходит не часто, быть подольше молодой и не стариться душой.


С любовью муж Анатолий



3 жовтня вітаємо з 60-річчям Марію Кирилівну ДАВІДЧУК


Цілуєм руки, рідна мамо, і віддаєм уклін аж до землі, за щедрість Вашу, доброту й турботу. Хай Бог Вам щастя посилає, онуків і дітей оселя хай приймає. Ми раді, люба, Вас вітати і в будні, і в святкові дні, бо Ви для нас – бабуся й мати і кращої немає на землі. Тож хай міцним здоров’я Ваше буде, не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


З повагою мама, чоловік, діти, онуки



7 жовтня святкуватиме своє 60-річчя солістка народного ансамблю пісні і танцю “Полісся” Віра Володимирівна ШЕПЕТУН


Хай буде довгим Ваш життєвий шлях, хай не турбує лихо і нещастя, і журавлі на крилах принесуть все те, що люди називають щастям.


З повагою колектив міського Палацу культури ім.Лесі Українки


 

Учні та батьки 11-А класу ЗОШ №3 2008 року випуску вітають класного керівника Антоніну Миколаївну КУЧИНСЬКУ


з Днем народження та весь педколектив ЗОШ №3 зі Днем вчителя. Нехай душа у Вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль. Своїм теплом хай завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, як потрібно, без чого не складається життя, — любов, здоров’я, щастя, дружба та вічно нестаріюча душа.


 

Шановні працівники освіти!


Міський комітет СПУ щиро вітає вас з вашим професійним святом. Бажаємо творчих успіхів у вашій нелегкій справі виховання та навчання дітей. Міцного здоров’я вам, щастя і добробуту.


Міський комітет СПУ