ПОЗДРАВЛЕНИЯ 41/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 41/2008



































9 октября исполняется 16 лет любимому сыну Владимиру ЯРМОЛЮКУ


Пусть Бог тебя оберегает, и пусть сбываются мечты, здоровья крепкого желаем, удачи, счастья и любви. Пусть каждый день приносит радость, пусть окружает доброта. Таким же оставайся — любимым и счастливым! Ведь ты у нас один.


Мама, папа



15 жовтня святкує своє 80-річчя Надія Василівна КОВАЛЬЧУК


Всього бажаєм, що щастям йменується, Нехай радість не сходить з лиця. Хай життя Ваше піснею буде, У якої немає кінця.


Сім’я Стрельцових, Малявкіних, Пашкевичів



8 октября с 60-летием поздравляем Валентину Иосифовну ЛЯШУК


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. Мама милая, родная и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с Днём рождения тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог о нас не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть. И дружно просим — не болей, ещё собраться обещаем на твой 100-летний юбилей.


Муж, брат, дочки, внуки, зять



12 октября празднует свой День рождения Анастасия Александровна КУДРЯШОВА


Наш свет и утешенье, как солнце без дождя, поздравить с Днём рожденья приятно нам тебя. Желаем, ангел милый, здоровья и тепла, чтобы всегда счастливой ты, внученька, была.


Бабушки, дедушки



8 жовтня вітаємо з 20-річчям спільного життя Катерину Іванівну і Анатолія Степановича РОМАНЧУКІВ!


Бажаємо, щоб серця ваші зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, тепла і усмішок, щастя без ліку і довгого-довгого, щедрого віку. Здоров’я, достатку та любові — на довгі роки!


Діти та рідні


 

Випускники 1998 року випуску Ярунської школи вітають з ювілеєм Марію Іонашівну ГОРБЛЮК


Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, бажаєм вам у цей святковий день.


 

12 жовтня любій матусі Софії Іванівні РИБАК виповнюється 71 рік

Вже сивий туман покриває волосся, вже діти дорослі і внуки ростуть, а серце таке ж молоде і досі, і руки спочинку ніяк не знайдуть. Про кожного з нас, хто далеко, хто близько, всі Ваші тривоги і світлі думки. Спасибі за все Вам, вклоняємось низько, здоров’я та щастя на довгі роки.


Діти та онуки


 

9 жовтня вітаємо з ювілеєм Степана Миколайовича РОМАНЮКА


Хай Бог Вам здоров’я дає, охороняє від біди. У домі рідному з любов’ю й теплом стрічайте нас завжди. Живіть 100 років, любий наш, без туги, болю і журби, ми в ювілейний світлий день Вам уклоняймось до землі.


Дружина, діти, онуки