ПОЗДРАВЛЕНИЯ 42/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 42/2008



























16 октября – славный юбилей — 70 — у нашей мамы, бабушки Галины Ильиничны МАРЧУК


В этот день вся наша семья соберётся, чтоб поздравить самого дорогого нам человека — нашу мамочку, бабушку такими словами: Ваш юбилей – совсем немного, но годы прожиты не зря. Большая пройдена дорога, большие сделаны дела. Пусть будет жизнь всегда такой, чтоб годы шли, а вы их не считали, вовек не старились душой и никогда бы горько не вздыхали.


С любовью ваши дети, внуки, правнучка



19 жовтня вітаємо з 50-річчям Любов Іванівну КРАСИЦЬКУ


Хай цвіте, не в’яне із роками доля, хай щасливих років птаха накує, хай вода дасть сили, а роса – здоров’я, все, що треба більше, хай Господь дає.


Сім’ї Яковчуків, Радчуків



18 октября празднует своё 55-летие наша любимая жена, мама, тёща и бабушка Раиса Петровна ОНИЩУК


Бабушка наша родная, любимая, бабушка славная, незаменимая. С Днём рожденья тебя поздравляем, всяких благ в твоей жизни желаем, целуем твои ласковые ручки.


С любовью муж, дочь, зять и внучек Илюша



16 жовтня святкує свій День народження головний лікар міськрайТМО, депутат міської ради від Народної Партії Василь Миколайович БОРИС


Прекрасна, скромна людина, чудовий фахівець, умілий керівник і організатор. Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму, вдячності від пацієнтів, підтримки від підлеглих та друзів.


З повагою виконком міської організації Народної Партії, депутати міської ради



15 жовтня зустрічає своє 74-річчя заслужений працівник культури України, талановитий режисер Петро Іванович СУРАЙ


Бажаємо здоров’я від чистих джерел, а щастя — від власної долі, щоб радісно й довго в достатку жили і горя не знали ніколи.


Колектив міського Палацу культури ім.Лесі Українки


 

Колектив райфінуправління вітає головного бухгалтера Дідовицької сільради Валентину Олександрівну Захарчук


з прекрасним ювілеєм і дарує такі слова привітання: У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, ласкавої долі, добра і тепла, щоб ласку Вам слало небесне світило,
здоров’ям наповнила рідна земля!