НАРЕШТІ ВЛАДА НАС ПОЧУЛА

НАРЕШТІ ВЛАДА НАС ПОЧУЛА

Наш будинок по вулиці Червоноармійській, 24, було збудовано у 1932 році. У ньому до цього часу не було ні води, ні каналізаційної системи. Неодноразово, звертаючись із цим питанням до попередньої влади, чули тільки відмови. Але у 2007 році було виділено 3 млн. 600 тис. гривень. Кабмін профінансував лише частину грошей. Вони були нераціонально розподілені і використані. І сталося те, що мало статися. Було проведено каналізаційну систему, водогінну мережу, також у 14 квартирах виконали заміну вікон. Але половина мешканців будинку залишилася без нових вікон. У будинку живе багато пенсіонерів, ветеран війни, котрі не у змозі за свої мізерні пенсії провести заміну хоча б одного вікна в умовах теперішніх цін. (Уявіть, яке може бути вікно у будинку, якому 80 років, у якому жодного разу не проводився капітальний ремонт. Бувало й таке, коли під час сильного вітру мешканці тримали вікна, аби ті не випали на вулицю чи комусь на голову).
Чотири роки ходіння по кабінетах ніяких результатів не дали. Чотири роки ми чекали закінчення ремонту. Часом нам говорили, аби ми ставили вікна за свої кошти, а тим мешканцям, кому поставили, — значить, пощастило! Чим більше минало часу, тим більше ми втрачали надію на те, що нам вже хтось допоможе. А де ж справедливість? Кошти ж були виділені на всіх.
А справедливість і підтримку ми знайшли у кабінеті першого заступника міського голови Усенка Миколи Григоровича. Вислухавши наші проблеми, він одразу ж дав розпорядження своїм колегам, щоб вони підрахували, скільки ще потрібно коштів для закінчення робіт. А через два місяці було встановлено всі вікна.
Тож мешканці нашого будинку хочуть висловити щиру подяку першому заступнику міського голови М.Г.Усенку, начальнику управління ЖКГ В.О.Леню, котрі небайдуже віднеслися до згаданих проблем. У такий тяжкий час вони все-таки знайшли необхідні бюджетні кошти.
Водночас висловлюємо ­подяку голові правління ОСББ «Вікторія» К.Д.Лавренчук, інженеру ОСББ В.І.Пахолюку, котрі також допомогли у проведенні ремонту й облаштуванні дитячого майданчика.
Також дякуємо виконавчому директору фірми «Норма-Пласт» М.А.Чорноусу та працівникам «Норма-Пласт»: О.Бойчук, С.Семашко, Р.Шапран, В.Седлер, К.Данильчук, Р.Смітюха, котрі якісно провели роботу щодо заміни вікон, працювали до пізньої пори. Робота виконувалася навіть у вихідні.
Окремі слова вдячності хочемо висловити міському голові Володимиру Івановичу ­Загривому. Бажаємо вам, щоб і надалі у вашій команді були такі чудові люди, фахівці своєї справи.
Дякуємо всім за те, що в наших квартирах стало тепло і затишно. Ви не уявляєте, який цінний довгоочікуваний новорічний подарунок зробили ви для мешканців нашого будинку. Нехай вам все повернеться сторицею. Бажаємо всім щасливого Нового року і Різдва.
З повагою і вдячністю жителі будинку №24 по вул.Червоноармійській: О.НИЧИПОРУК, М.ОБУХОВ, Л.СТЕПАНЮК, С.СИНЯК, В.ВИНОКУРОВА, Л.САКЕРІНА, А.ТРОХЛІБ, М.КАЙДАНОВИЧ, М.ВИСОЦЬКА, М.БОНДАРЧУК, І.ГОЛЯКА, М.ЗІНЧЕНКО