ПОЗДРАВЛЕНИЯ 44/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 44/2008































26 жовтня — 40-річчя подружнього життя відзначали Йосип Францович і Катерина Іванівна СОКОЛОВСЬКІ


Рідні наші батьки, поздоровляємо вас із 40-річчям весілля, будьте завжди міцні, до ста років старайтесь прожити. Щоб майбутні роки всі щасливі були, щоб онуків могли одружити. Будьте завжди здорові й щасливі.


З повагою дочки, зяті, онуки



1 ноября празднует свой юбилей — 80 лет Сергей Максимович КОВАЛЁВ


Пожеланья в особую дату, в этот славный волнующий день, чтобы дом был на счастье богатым и любви от родных и друзей! Процветания, благополучия и огромной удачи в пути! Пусть окажутся самыми лучшими те года, что ещё впереди!


С уважением и любовью жена Надежда, сын Сергей, дочки Людмила и Светлана, зятья Юрий и Сергей, внук Никита, внучки Вероника, Рита и Ангелина



29 октября праздновала юбилей Ольга Григорьевна КОСЯНЧУК


Бабушка наша родная, любимая, жена и мама незаменимая, с Днём рожденья тебя поздравляем, всяких благ в твоей жизни желаем. Целуем твои ласковые руки.


С любовью муж твой, дети, внуки



30 жовтня — День народження у Віри Григорівни ШИШКОВСЬКОЇ


Ти – зіронько ясна, ти – наймиліша у світі й прекрасна. Живи дуже довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми любов’ю зігріті. Бо поки є мама, доти є сонце, є і пташина, і цвіт під віконцем. Уклін тобі, рідна, за ночі безсонні, за лагідне серце і мудрість буття. Без тебе, рідненька, не було б життя. Вітають зі святом рідня, онучата, щасливій бабусі не дозволять скучати. Хай Бог ще здоров’я і сили дає, зозуля сто років життя накує. Хай Господь дарує надію й тепло на многії літа,
на щастя й добро.


Чоловік, дочка, зять, онучки


 

29 жовтня святкує свій ювілей прекрасна людина і гарний вчитель Наталія Михайлівна МОСІЙЧУК


У цей святковий, світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою колектив школи №10


 

30 жовтня вітаємо з 50-річчям подружнього життя Катерину Іванівну та Григорія Яковича МИЗЕРНЮКІВ


Пролетіли роки, мов гарячі коні, натрудились руки, посивіли скроні, але в серце добре старість не ввійшла, вистача на всіх нас ласки і тепла. Вам обом бажаєм жити до ста літ, нехай вам сміється веселковий світ. Хай завжди минають горе і біда, а душа хай буде вічно молода.


Ваші люблячі діти і онуки


 

2 ноября празднует свой прекрасный 45-летний юбилей Александр Францевич ХМИЛЁВСКИЙ


От юбилеев не уйти, они настигнут каждого, как птицы. Но главное – сквозь годы пронести тепло души, сердечности частицу. У тебя сегодня юбилей, и от души ми поздравляем! А в жизни главного желаем: здоровья, счастья, радости и лет до ста — без старости.


С уважением и любовью мама, сестра Тоня с сыном Анатолием