ПОДАРУНОК ЗАКОХАНИМ — ВЕЧЕРЯ У КАФЕ

ПОДАРУНОК ЗАКОХАНИМ — ВЕЧЕРЯ У КАФЕ

У актову залу терито­ріального центру 14 лютого також завітав День святого Валентина. Ми назвали його «Любви все возрасты покорны», тому що, окрім молодих людей, які брали участь у конкурсах, розділили радість свята і люди старшого віку — пенсіонери та просто одинокі люди.
Три закохані пари з обмеженими фізичними можливостями пройшли через низку конкурсів та випробувань у боротьбі за основний приз — романтичну вечерю на двох у «Нашому кафе».
Перемогу у непростій боротьбі здобула закохана пара — Микола Гаскевич та Тетяна Прокоф'єва — які цей день завершили у приємній, затишній атмосфері «Нашого кафе». Усі пари отримали призи.
Усіх вразив джентльменський вчинок Миколи Гаскевича, який своє освідчення у коханні завершив лицарським випадом — присів на коліно перед коханою Тетянкою. У багатьох, окрім бурхливих оплесків, це зворушливе зізнання викликало непрохану сльозу...
Нещодавно створений вокальний ансамбль людей старшого віку подарував приємні спогади — пісні про кохання своєї молодості, а вдячна глядацька зала підспівувала разом із виконавцями.
Також дуже багато приємних, святкових миттєвостей подарували присутнім гості свята — молоді талановиті музиканти на чолі з Антоном Дементьєвим. Пісні про кохання було виконано на високому рівні.
Підопічні територіального центру щиро вдячні спонсорам за фінансову підтримку у проведенні свята: власнику «Нашого кафе» Андрію Скобеннікову, голові ради підприємців міста, директору «Арх-студіо» Миколі Шавловському, голові фонду інвалідів — Олександру Гонгальському та голові Міської асоціації інвалідів — Тетяні Сидорчук.
Неллі ОЛЬШЕВСЬКА, культорганізатор терцентру