СТУКАЙТЕ, — ДА ВІДКРИЄТЬСЯ ВАМ...

На підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 24 вересня 2008 року №353 мені було надано в платне користування житлове приміщення — квартиру загальною площею 24,5 м кв. Ця квартира надана з житлового фонду соціального призначення згідно Закону України та Постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2007 року №10 ст.362. Ви запитаєте: чому квартира надана Носарєвій Надії Олексіївні? Хто вона така? Я — українка, жителька міста, пересічний громадянин, без привілеїв, особливих заслуг та державних нагород. Є просто безліч критеріїв, причин, прав для отримання квартири вдові з дітьми-сиротами. Є двадцятилітня пільгова черга під №1, безліч хвороб, є ще прекрасно виховані діти, які працюють та прославляють своє місто. Кому цікаво, можу особисто розповісти історію життя та поневірянь. Заздрити нікому не захочеться. Були довгі роки боротьби, сліз, розпачу, прохань, недоспаних ночей, зіпсованих нервів. Потрібно мати неабияку силу волі, упертість, мужність і ціль. І тоді Творець винагородить вас! Щоб не було заздрісно, — скажу, що квартира стара (80 років), знаходиться на околиці міста, без будь-яких зручностей, потребує величезних коштів на ремонт, яких я не маю. Безробітним платить держава 250 грн. на місяць... Ось і проживи! Якби такі кошти надати Президенту та Прем’єр-міністру вкупі зі всіма депутатами...
Але я дякую за порозуміння усім 13-ти членам комісії міської ради та міському голові Миколі Петровичу Боровцю. Адже, незважаючи на всі ті особисті амбіції, на сварки, скарги, образи з мого боку, мер міста таки пішов назустріч моїй сім’ї. Це говорить про те, що він таки дбає про людей свого міста.
Читаючи газету «Звягель-інформ» від 26.09.08, де була опублікована заява В.І.Остапчука (голови ВО «Свобода»), я була вражена тим, що моє прізвище було використано без моєї згоди. Заяв на допомогу в отриманні житла до міського осередку ВО «Свобода» я не подавала, пороги до міської ради через мою проблему Василь Іванович не оббивав, з моїми проханнями до Києва не їздив, на зборах не виступав, матеріальної та фізичної допомоги не надавав! Ось, якщо він мені допоможе з ремонтом, тоді я йому й подякую... Але, поки що, я дякую міській раді і Господу Богу.
З повагою жителька міста Н.О.НОСАРЄВА