«ХТО Ж ЙОГО ПОСАДИТЬ?! ВІН ЖЕ — ПАМ’ЯТНИК!»

«ХТО Ж ЙОГО ПОСАДИТЬ?! ВІН ЖЕ — ПАМ’ЯТНИК!»

55 фотографій отримала редакція на конкурс «Я пам’ятник собі…». Рівно стільки ж — захоплюючих історій про відпочинок наших городян у різних містах та інших країнах, про їх враження від цікавих подорожей. А головне, що усе це увічнено на світлинах, які, завдяки нашим активним читачам, побачив увесь Новоград!
Після довгих дебатів (погодьтеся, багато фотографій заслуговують на головний приз), переможцем ми ­визнали найоригінальніший фотознімок — він найбільш влучно відповідає назві конкурсу. Надіслав його Андрій Андрійович Ключник, який у 1993 році побував у Афінах. Тут зображено постамент, на який може стати кожен бажаючий — таким чином, створивши собі коханому (!!!) пам’ятник.
Ну, хто з нас не мріяв би про те, аби нащадки увіковічнили його власну персону? А тут — суперова для цього нагода! Ще й за життя! До речі, щоб не довелося для цього їхати в Афіни, пропонуємо місцевій владі розглянути ідею створення такого пам’ятника у Новограді. Тим паче, що влада давно виношує ідею створення оригінального пам’ятника у місті…
Редакція газети «Звягель» запрошує переможця Андрія Ключника для отримання головного призу — цифрового фотоапарата!