ХРОНІКА 10/2012

МАБУТЬ, НЕ НА МЕТАЛОБРУХТ
25 лютого по вулиці Потапова сталася крадіжка. Невідома особа через невелике віконце, розташоване з тильного боку гаража, проникла всередину приміщення і викрала чотири титанові диски для автомобіля «Опель». Що цікаво, більше крадій нічого не зачепив. За даним фактом крадіжки проводиться перевірка.
ЩО ПОТРАПЛЯЛО ПІД РУКУ,
те й «хапав» крадій, котрий 27 лютого серед білого дня проник у приватний будинок, що по вулиці Чапаєва. Коли господарі повернулися додому, то були вражені безладом. А пізніше з’ясували, що з оселі зникла тисяча гривень, деякий посуд і продукти харчування. Розшук зловмисника триває.
А ТАК ХОТІЛОСЯ ПОКАТАТИСЯ!
27 лютого до міліції зателефонував мешканець міста і повідомив про те, що з його домоволодіння (вул.Коростенська) хтось викрав скутер марки «Кануні». Того ж дня оперативники крадія затримали. Ним виявився неповнолітній місцевий житель. Скутер повернуто власнику.
ХТО ВЧИТЬСЯ, А ХТО НИШПОРИТЬ ПО КАБІНЕТАХ
Коли працівники ЗОШ №5 повернулися до одного зі шкільних кабінетів, то виявили, що з нього зникло близько однієї тисячі гривень і мобільний телефон. Незабаром того, хто встиг за їхньої відсутності похазяйнувати в кабінеті, було знайдено. Це учень шостого класу цієї ж школи. Що спонукало хлопця вдатися до крадіжки, — дізнаються педагоги і працівники міліції.
«ОБМАРИХУАНИВСЯ»
1 березня працівники Новоград-Волиського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків у центрі міста під час поверхового огляду одягу виявили в 22-річного звягельчанина наркотичний засіб марихуану. Такий же вид наркотику був знайдений і в бардачку легковика, що належить цьому ж молодому чоловікові. Як зізнався затриманий, зберігав наркотики з метою збуту.
КУДИ Ж ВИ, ДІДУ?!
З метою збуту марихуану у власному будинку зберігав і 72-річний житель села Великий Молодьків, у котрого цього ж дня побували правоохоронці. Чи відбудеться дід штрафом, чи кримінальною статтею, — вирішить суд.
НІБИ ЗИМА, А ЙОМУ, БАЧ, «ОРАТИ» ПРИСПІЧИЛО
У період з 1 лютого по 3 березня господар не навідувався до свого домоволодіння, що знаходиться по вулиці Партизанській. А коли заявився, то виявив, що із двору зникли два плуги та дві борони. Працівники міліції крадія встановили, ним виявився 29-річний мешканець міста. Тепер з’ясовують, чи злодій справді хотів орати город, чи вкрав сільськогосподарське знаряддя для іншої цілі.
ПРАЦІВНИКА «ШВИДКОЇ» ЗАЛИШИЛИ БЕЗ ТРАНСПОРТУ
Доки один із фельдшерів «швидкої допомоги» знаходивсь у приміщенні станції, якийсь спритник «угнав» його… велосипед. По гарячих слідах «угонщика» велотранспорту затримали правоохоронці. Наразі вони з’ясовують, чи то чоловік хотів допомогти якомусь хворому, чи то нагально кудись поспішав.
За матеріалами Новоград-Волинського МВ підготував Микола МАРУСЯК