ВИЗНАЧИТИ КРАЩУ З КРАЩИХ — НЕЛЕГКО!

ВИЗНАЧИТИ КРАЩУ З КРАЩИХ — НЕЛЕГКО!

\"ВИЗНАЧИТИВ останніх числах березня у промислово-економічному технікумі відбулося щорічне свято краси й жіночності — конкурс «Міс НВПЕТ-2012». Як і зазвичай, у заході брали участь студентки технікуму І та ІІ курсів, котрі відповідально поставилися до підготовки й організації конкурсної програми. Багато сил було витрачено дівчатами на пошук вишуканого вбрання, підбір музичних композицій і щоденні виснажливі репетиції. Проте, ніщо не минуло дарма — усі конкурсантки виглядали приголомшливо й проявили себе на всі сто відсотків! Ретельно готуватися до «Міс» учасницям допомагали одногрупники, друзі, батьки, знайомі та колишні однокласники. Завдяки їм та неперевершеним талантам дівчат, свято вийшло незабутнім, яскравим і неповторним.
Особливим цьогорічний конкурс зробили, зокрема, величезна кількість глядачів, які зібралися в актовій залі НВПЕТ, шалена підтримка вболівальників та оригінальна конкурсна програма. Протягом свята учасниці проявляли свій хист до танців, уміння поводитись на сцені, а також акторські здібності. У конкурсі «Студентське життя» дівчата демонстрували цікаві моменти свого навчання та відпочинку, розігрували вигадані історії про студентів, їх звички й традиції.
\"ВИЗНАЧИТИПопри різноманітність аспектів життя студентства, що представляли конкурсантки на сцені, тематика їх зводилася до одного: бути студентом — неймовірно весело! Чи міг би хто з цим сперечатися? Напевне, не знайдеться жодної людини (крім тих, які поки лише мріють про доросле життя), яка б не згадала з десяток «розбишацьких» витівок, що довелося їй скоїти разом з одногрупниками під час здобуття освіти у вищому навчальному закладі. От і дівчата з технікуму постаралися показати все своє захоплення таким життям.
Шоу вийшло неймовірне, і як би не хотілося визнавати когось із учасниць менш підготовленою і ефектною, але конкурс є конкурс. І, відповідно, шанованому журі довелося робити нелегкий вибір і визначати кращу з кращих. Саме тією перлиною технікуму, котру не лякає жодна конкуренція, стала Парій Альона, студентка 229 групи! Чарівна і зваблива, Альона виявила себе такою в кожному із запропонованих конкурсів, вразила своїм неабияким талантом, грацією і жіночністю, властивою лише істинним леді. Переможниці присвоїли почесний титул «Міс НВПЕТ».
Першою віце-міс стала Дідик Вікторія, котра показала вміння гідно поводитися на сцені й змагатися за перемогу до останнього. Кирилович Марія посіла почесне третє місце і здобула звання «Другої віце-міс». «Міс Грація» — саме так назвали судді Баширову Аліну, дівчину, котра виявила свій талант, виконуючи чуттєвий танок, в якому поєднала таємничість і вишуканість рухів. Учасницю конкурсу Яковчук Яну справедливо наділили титулом «Міс чарівність».
Цьогорічний конкурс варто було б назвати одним із найвдаліших заходів, проведених у технікумі протягом останнього часу.
Студентки 229 групи НВПЕТ