Так — ЛИТВИНУ! Ні — наклепникам!

Як ми і прогнозували, цими днями знову «нічні десантники» викинули чергову порцію бруду проти нашого земляка Володимира Литвина. На світанку 24 жовтня вулиці нашого міста та сусідніх районних центрів були масово засмічені анонімними листівками, сповненими злості, агресії та «скреготу зубів» щодо Володимира Михайловича. На власні очі бачила, як ще поодинокі цієї пори перехожі, помітивши білі папірці під ногами, спочатку з цікавості піднімали ту «писанину», але, пробігши очима перші кілька рядків, з огидою викидали листівки у сміття. І така реакція не дивна, бо люди просто не хочуть, не бажають — ні чути, ні бачити тих, хто сам нічого не робить, але нахабно плямує того, хто цілеспрямовано і постійно творить добрі справи для свого рідного краю, і хто заслужив непохитну довіру своїх земляків.
«Житомирщина в небезпеці!» — волає заголовок листівки. І хочеться, у відповідь на цю істерику, просто і спокійно запитати запек­лого анонімника: «Хто і що в небезпеці? Відремонтовані садочки і школи, лікарні, дороги європейського рівня, сучасне освітлення вулиць?» Звісно, можна перераховувати довго, бо надзвичайно багато зробив Володимир Литвин для свого рідного краю.
Власне, не помилився анонімник тільки в одному — наш край таки в небезпеці. Доти в небезпеці, поки будуть обпльовувати його кращих синів отакі наклепники, поки вони хижо і підступно, криючись від людських очей, пересуватимуться вулицями нашого міста, роблячи свою чорну справу. Адже саме про таких говорить народна мудрість, що «чим гірше, тим для них краще». А Новоград-Волинський кращає і розвивається саме завдячуючи Володимиру Литвину — його кропіткій роботі, великому патріотизму і людяності, політичній мудрості. Тому, шановні земляки, давайте захистимо самих себе, свою честь і гідність, давайте дамо гідну відповідь заздрісникам і наклепникам — 28 жовтня прийдемо на виборчі дільниці і одностайно проголосуємо за Володимира Литвина!
Лариса ГЕМБАРСЬКА