«Тільки та людина заслуговує на підтримку, яка заробила її своїми справами!»

«Тільки та людина заслуговує на підтримку, яка заробила її своїми справами!»

СЛОВО ДО ВИБОРЦІВ
Шановні земляки!
Життя склалося так, що я вже тривалий час опікуюся загальнодержавними справами. Прагну робити це сумлінно і чесно, за велінням серця. А водночас, як воно велить, залишаюся вірним та відданим сином Полісся, виразником і захисником інтересів його людей.
Ви мали і маєте змогу постійно переконуватися в цьому самі. Не злічити наші зустрічі, не пригадати усі наші спілкування — очні й заочні. В окрузі, та й в усій області, немає такого населеного пункту, де б я не побував, чиїми проблемами, клопотами та болями не переймався. Щонайменше протягом 20 років отримую десятками і тисячами звертання, у яких нерідко — людський крик про допомогу та підтримку. Намагаюся жодне з них не залишати без уваги, відповіді та практичної допомоги.
Сьогодні я звертаюся за підтримкою до Вас. З серйозного, без перебільшення, доленосного приводу.
28 жовтня Україна обиратиме новий склад Верховної Ради. Від цього вибору залежить, яким шляхом вона піде далі, що зміниться в житті, долях і перспективах людей, родин, усього нашого народу. Від Вашого вибору залежатиме доля поліського краю, життя кожного з Вас.
Переконаний, що ви спроможні визначати, хто є хто в українській політиці та що він зробив для нашої землі.
Я живу рідним краєм, робив і роблю для нього, для Вас більше, ніж можу, хоча й менше, ніж хотілося б.
У Вашій довірі та підтримці — запорука реалізації подальших задумів і планів, нових позитивних змін на нашій малій батьківщині, у кожній родині.

Ваш Володимир ЛИТВИН


ЗАВДАННЯ ВОЛОДИМИРА ЛИТВИНА НА НАСТУПНІ П’ЯТЬ РОКІВ
1. Створення гарантованого робочого місця для кожного мешканця Полісся.
У кожному селі та селищі буде організовано як мінімум одне працююче господарство. Кожен матиме роботу і пристойну зарплату. Бідність буде подолано.
2. Продовження роботи щодо благоустрою кожного району, міста, села та вулиці.
Організую спорудження соціального житла та різнопланову допомогу для індивідуального будівництва. У питаннях забезпечення житлом та підвищення зарплат особлива увага — учителям, медикам, працівникам соціальної сфери та культури.
3. Виконання соціального договору з кожною громадою щодо вирішення конкретної проблеми в конкретному місті або селі.
Бачу свій обов’язок у створенні пристойних умов життя для людей мого краю.
З кожною громадою опрацьовано соціальну угоду з облаштування населених пунктів. Це — газифікація, дороги, освітлення, якісна питна вода, справедливі ціни на комунальні послуги, автобусне сполучення «місто-село».
4. Забезпечення умов для створення та роботи мінімум одного підприємства в кожному населеному пункті.
Виступатиму захисником від свавілля влади кожного підприємства і підприємця. За п’ять років в окрузі повністю відновиться господарський комплекс.
5. Розвиток охорони здоров’я.
До кінця 2012 року буде завершено медичне обстеження за місцем проживання усіх, хто цього бажає. За його результатами буде організовано належне лікування, забезпечення ліками та оздоровлення. Докладу усіх зусиль для відновлення мережі медичних закладів, клубних установ, створення центрів дозвілля і спорту. Пенсіонери отримуватимуть допомогу від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся».
6. Підтримка талановитої молоді та адресна допомога соціально незахищеним верствам населення (ветеранам, інвалідам та сиротам).
Забезпечу підтримку молодим сім’ям, включаючи допомогу на кожного новонародженого. Багатодітні сім’ї й надалі отримуватимуть від Фонду матеріальну допомогу.
Особливу увагу зосереджу на підтримці сільської молоді і дітей, розвитку дошкільних закладів і шкіл на рівні сучасних потреб. Забезпечу батьківський супровід кожної дитини від школи до вузу.
7. Відстоювання інтересів Полісся у Верховній Раді України — спрямування бюджетних коштів на розвиток наших земель.