Кличко впевнено перемагає

Згідно з результатами останніх соціологічних досліджень, партія «УДАР Віталія Кличка» займає друге місце за популярністю серед виборців і продовжує набирати обороти, знаходячи нових прихильників. Якщо прийняти за аксіому той факт, що рейтинг партії влади завжди трошки завищений, то ми можемо стверджувати, що за популярністю Віталій Кличко справді стає загальнонаціональним лідером, бо його партія «УДАР» фактично знаходиться на першому місці політичних уподобань українців. Чим же це зумовлено? Відповідь доволі проста — всі ми спостерігали за спортивною кар’єрою Віталія Кличка, знаємо, як і де він заробив свої гроші, які дають йому можливість самостійно проводити політичну кампанію, не кланяючись олігархічним кланам. Крім того, Кличко не дає пустопорожніх обіцянок, якими розкидаються майже всі політичні сили. Програма його партії «УДАР» доволі проста і зрозуміла простим людям, крім того, вона реалістична.
Головні теми передвиборної риторики Кличка:
Усунення корупціонерів від влади — проведення антикорупційної люстрації.
Відкриття для громадян даних про доходи і витрати бюджетів усіх рівнів — кошти підуть на розвиток громади, а не в кишені чиновників.
Жорсткі гарантії рівності усіх перед законом, дотримання прав людини, справедливе судочинство, незалежне від впливу влади.
Всім зрозуміло, що поки в Україні буде процвітати корупція, у нас не буде нормального життя. Єдина країна, у якій під час кризи стало вдвічі більше мільйонерів, вже не може нормально жити при тій владі, що є зараз, та й минула влада, представники якої зараз називають себе опозицією, нічим не краща. Одні й ті ж самі люди вже 20 років по черзі граються у владу і в опозицію, а платимо за ці політичні ігри ми з вами. Саме тому вони й набридли людям, що нічого нового запропонувати не можуть і навіть не хочуть, продовжуючи годувати наївних обіцянками. Противники закидають Віталію Кличку, що він не політик і в політиці нічого не тямить, але сучасній Україні не потрібні солодкомовні політики, які вміють гарно брехати, та й ніколи вони не були нам потрібні. Саме через них — наші проблеми, це саме вони розікрали народне майно, за наші гроші жирують, купуючи собі дорогі лімузини і будуючи палаци. Нам потрібні у керма держави чесні і порядні люди, які відведуть нас від краю прірви, над якою стоїть наша держава. Саме таких людей зібрав у свою партію «Український Демократичний Альянс за Реформи» (УДАР) Віталій Кличко. Саме тому українці вірять йому і готові віддати йому свій голос, свою надію на майбутнє держави. Нам потрібен сильний лідер, і такий лідер існує. Це — справжній герой України, могутня і чесна людина — Віталій Кличко. Його ім’я завжди асоціюється у нас із перемогою, тому побажаємо Віталію Володимировичу перемоги в битві за Україну, побажаємо успіху в боротьбі з корупцією, віддамо йому нашу довіру!
Геннадій ІЛЬЧЕНКО