Хроніка 44/2012

ОБЕРЕЖНО — ШАХРАЇ!
Останнім часом знову активізувалися шахраї. Особи циганської національності під виглядом соцпрацівників ходять по домівках і пропонують громадянам поміняти старі гроші на нові. Здебільшого страждають люди похилого віку. Так, на вудочку аферистам потрапили пенсіонерки в Новоград-Волинському районі, із сіл Жолобне, Наталівка і Немильня.
Тож, шановні громадяни, будьте пильні і не піддавайтеся на шахрайські уловки.
СЛІД «МЕТАЛІСТІВ»
20 жовтня до чергового відділення міського відділу міліції зателефонував місцевий житель і повідомив про те, що хтось позривав навісні замки з дверей його сараю і гаража та викрав брухт чорних металів: труби, кутники, швелери, загальною вагою до 1000 кілограмів.
А 24 жовтня до Новоград-Волинського МВ міліції із заявою звернулася жителька м. Новоград-Волинський, повідомивши про те, що минулої ночі з підсобного приміщення її домогосподарства невідомим викрадено брухт чорних та кольорових металів. Оперативниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримано 52-річного сусіда заявниці.
КРАДІЖКА МОБІЛКИ
25 жовтня до Новоград-Волинського МВ міліції звернулась жителька райцентру, повідомивши про те, що цього ж дня, в період з 09.00 до 14.00, з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон заявниці.
Оперативники карного розшуку у скоєнні даного злочину обгрунтовано підозрюють непрацюючого 46-річного жителя райцентру, який, перебуваючи в будинку потерпілої, і скоїв дану крадіжку. Наразі тривають заходи щодо встановлення місця знаходження підозрюваного.
ПОМЕР НА ВИБОРЧІЙ ДІЛЬНИЦІ
Уже після закриття виборчих дільниць 28 жовтня до чергової частини Баранівського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення про те, що на одній з виборчих дільниць медиками констатовано смерть члена дільничної виборчої комісії.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Баранівського РВ УМВС, працівники якої безпосередньо перевіряли повідомлення. Так, було встановлено, що померлий є жителем району, 1986 року народження.
Ознак насильницької смерті не виявлено. На даний час призначено судово-медичне обстеження, яке і з’ясує причину смерті чоловіка.
Підготував Микола МАРУСЯК