Вітання 44/2012

Вітання 44/2012























































4 ноября празднует День рождения родная мамочка — Людмила Васильевна ФЕНЮК


С юбилеем, мамуля, тебя поздравляем утречком ранним, с первым лучом. Счастья, здоровья, любви пожелаем, чтоб трудности были тебе нипочём. Ушедшие годы к тебе не вернутся, но это не повод грустить о былом. Невзгоды пусть спят, никогда не проснутся, улыбки и радость оставь на потом. Пусть Ангел-Хранитель тебе помогает и длинную жизнь пусть подарит судьба. А взгляд твой всегда пусть, как солнце, сияет, помни и знай, что мы любим тебя!

С любовью твои дочь, зять, сын, невестка, внуки


***


Дорога матусю, безмежно дякую тобі за обійми, які відкриваються переді мною у найпотрібніший момент. Дякую за підтримку та за твоє щире серце, яке завжди відчувало, що мені потрібна порада. Дякую за твої сяючі очі, які з турботою дивляться на мене, коли необхідно. Дякую за твою любов, що скеровує мене протягом життя та надає крила. Ти — єдина у світі, яка завжди поруч без жодних умов. А якщо я тебе у чомусь не розумію, — пробач… Ти — єдина, хто відкриває двері, якщо я щаслива, ти святкуєш зі мною, якщо я сумна, — ти усміхаєшся, доти, допоки я почну сміятися. Матусю рідна, я дякую тобі за все.


З великою шаною і любов’ю твоя дочка



6 ноября — День рождения у самой любимой, красивой, доброй, весёлой, ласковой, обворожительной и восхитительной Анечки МАКАШОВОЙ


В плен сердца берёшь мгновенно, зажигаешь всех огнём — «факел» в имени твоём! То-то мне с тобою жарко! Но сгореть совсем не жалко. Лучше ярко жить с тобой, чем размеренно — с другой. Всё вокруг тебя искрится! Ты готова поделиться ярким светом и теплом, сколько в сердце есть твоём. Отмечая именины, я хочу, чтоб исполнимы были все твои мечты, — всех чудес достойна ты!


Люблю тебя



1 листопада відсвяткував 70-річний ювілей Володимир Андрійович МИХНЮК


Тобі сьогодні — рівно сімдесят, із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати. Наш рідний татусю, любий дідусю, найкращий у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знав, ми просимо долі добра тобі й радості, рідний, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З повагою діти, онуки



4 листопада святкує 70-річний ювілей Галина Михайлівна ЗАХАРОВА


Матусю, бабусю Ви наша єдина, Вас щиро вітає вся наша родина. І діти, й онуки сьогодні, рідненька, шлють щирий уклін Вам від серця низенько. Хай доля намітить ще років багато, відпустить здоров’я міцного, добра. Хай повниться ласкою рідная хата, й багато в ній буде любові й тепла. Хай радість наповнює кожну годину, від горя хоронить молитва свята. Хай легкою буде життєва стежина на многії і благії літа.


З повагою дочка, невістка та онуки, правнучка Настя



2 листопада вітаємо з ювілеєм кохану дружину, люблячу матусю та бабусю Надію Григорівну РАТУШИНСЬКУ


Всього бажаєм, що щастям йменується. Нехай радість не сходить з лиця. Хай життя твоє піснею буде, у якої немає кінця.


З любов’ю чоловік, син, невістки, онуки, куми Блиндюки



2 листопада святкує свій 60-річний ювілей дорога наша людина — Петро Петрович ЗАГРИВИЙ


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла радісна дорога щасливо стелиться в житті.


Люблячі дружина, діти, онуки



30 жовтня відзначив 55-річчя найкращий чоловік, тато, дідусь — Олександр Михайлович САВЧУК


Хай Бог вам здоров’я дає, охороняє від біди. У домі рідному з любов’ю, з теплом стрічайте нас завжди. Живіть 100 років, любий наш, без туги, болю і журби, ми в ювілейний світлий день вам уклоняємося до землі.


Сваха, дружина, діти та онуки



31 жовтня святкував 35-річчя Юрій Анатолійович АНДРЮШКОВ з села Стриєва


Нехай завжди тобі всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки. Любові, добра тобі, чистого неба і просто людського тепла!


З повагою твоя велика родина



1 листопада відсвяткував свій 5-й День народження наш любий синочок, онучок — Вадимчик ДЕНИСЮК


Ангела свого треба любити, часто у нього треба просити мудрості, сили, здоров’я, достатку, щоб у житті все складалося гладко!


Бабусі, дідусі, мама, тато, сестричка



7 листопада вітаємо матусю — Антоніну Йосипівну АНІСЬКОВУ — з Днем народження


Нехай завжди Вам всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки.


З повагою та любов’ю діти, невістка та онук Саша



2 листопада вітаємо з 16-річчям Артема Миколайовича ПІСКАНОВСЬКОГО


Так всього багато зичу, що й не полічить. В мирі, радості, здоров’ї все життя прожить. Хай воно прекрасним буде, як вишневий сад, хай тобі приносить щастя вічний зорепад. Хай приходять ранки з добрими надіями, щоб завжди усі збувались задуми і мрії.


Бабуся, дідусь і вся родина Піскановських


 

Подяка


21 жовтня в селі Велика Горбаша Анатолій Леонтійович та Віталій Володимирович Свірщуки, завдяки відвазі, правильним і рішучим діям, попередили людську трагедію — врятували життя пасажирам автобуса. Доземно кланяюся вам і щиро дякую за героїчний вчинок, за збереження життя односельчан, у тому числі моєї доньки. Анатолію і Віталію, прошу у Бога здоров’я і благополуччя вам і вашим сім’ям.


Сім’я Коренчуків


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ПОДИМАЛКІНА Миколу Володимировича — 03.11.1956 р.н.

СТУЖЕНКА Василя Максимовича — 04.11.1924 р.н.

ПОЛІЩУКА Василя Прохоровича — 04.11.1930 р.н.

ОЛІПЕНКА Анікія Кириловича — 04.11.1918 р.н.

РУСЕЦЬКОГО Ананія Івановича — 07.11.1922 р.н.

ПЬЯНКОВА Анатолія Олексійовича — 07.11.1935 р.н.

ЛЯШЕНКА Дмитра Андрійовича — 07.11.1946 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни