Кубок України з кіокушин неуважності не пробачає

Кубок України з кіокушин неуважності не пробачає

Федерація кіокушин-карате Житомирської області попов­нилася ще одним призером всеукраїнських першостей. На відкритому кубку України серед дітей та дорослих, що відбувся у Донецьку 27 жовтня, у віковій категорії 16-17 років (вагова — абсолютна), срібло здобув звягельчанин Яро­слав Бучовський.
Як повідомив газеті «Звягель» президент обласної федерації, тренер Олександр ГОРДІЄНКО, Житомирська область на змаганнях була представлена трьома спортсменами. Всі — з Новограда-Волинського.
Кандидат у майстри спорту України Ярослав Бучовський, котрий весною став чемпіоном країни, цього разу поступився у фіналі престижного турніру. «В цілому я задоволений другим місцем, — зауважив тренер. — Ярослав добре провів усі бої, але на результаті фінального поєдинку позначилася відсутність повноцінних тренувань, обумовлена недавньою травмою».
На схвальні слова від тренера заслужив і Олег Говоров (14-15 років, до 65 кг), який посів четверте місце. «Відзначу це, як непоганий виступ. Хоча Олег міг і у фінал пройти, і навіть перемогти. Однак був покараний суперником за свою неуважність. Що ж, тепер зробить висновки із власних помилок і надалі, гадаю, буде більш зібраним під час важливих боїв», — прокоментував Олександр Гордієнко.
Олег БРЮХАНОВ