Новоград-волинські школярі — чемпіони України

Новоград-волинські школярі — чемпіони України

\"Новоград-волинські26-27 жовтня у Львові відбувся чемпіонат України з карате-до серед юніорів та кадетів. 15 спортсменів нашого міста брали участь в чемпіонаті у складі молодіжної збірної області. Як завжди, новоград-волинці показали гарні результати, і тепер місто має двох чемпіонів України. Це — Дмитро Корнійчук (тренер Петро Корнійчук) та Ольга Павлова (тренер Вадим Рибачок). Також в арсеналі інших наших спортсменів — 2 срібні та 4 бронзові медалі.
5 листопада відбулася зустріч заступника міського голови Валентина Костюка із юними чемпіонами та тренером ДЮСШ Петром Корнійчуком. Петро Петрович розповів про розвиток карате в нашому місті та країні, труднощі, які постають на шляху до участі в змаганнях та перемогах. Є великі надії тренерів, що незабаром карате увійде до переліку Олімпійських видів спорту, і тоді безперечно наше місто вже має потенційних олімпійських чемпіонів.
Валентин Андрійович від імені міського голови привітав переможців та наголосив, що це дійсно велике досягнення для всіх нас. Така боротьба підтверджує, що Новоград-Волинський — місто, де народжуються, виховуються справжні спорт­смени. Честь і хвала таким новоград-волинцям. Валентин Андрійович подякував за участь у змаганнях та перемоги, вручив символічні подарунки від Благодійного фонду Литвина «Майбутнє Полісся».
Відділ інформації і зв’язків із громадськістю міської ради