Новоград стане господарем чемпіонату України з армспорту

Новоград стане господарем чемпіонату України з армспорту

Збірна Житомирської області з армспорту, до складу якої увійшли 9 спортсменів із Новограда-Волинского та району, не пасла задніх у фінальній частині кубку України, що проходив у Севастополі. Відносно нечисельній обласній збірній Житомирщини вдалося посісти 12 місце серед 24 областей, а також команд із міст Київ і Севастополь, а новоградський клуб «Фенікс» фінішував на дев’ятому місці серед 83 клубів України, які розвивають армспорт.
Супроводжував обласну команду на змагання Заслужений тренер України Геннадій Данюк. Його підтримка і напутні слова дозволили нашим спорт­сменам не стушуватися і гідно боротися, набираючи залікові очки. Найбільш вдало серед спортсменів молодіжного оздоровчого клубу «Фенікс» виступили Світлана Дроздюк (перший спортивний розряд) та Олександр Пінчук (майстер спорту), котрі здобули для команди 60 залікових балів.
Поїздка до Севастополя фінансувалася за кошти гранту Президента України для обдарованої молоді на 2012 рік у рамках проекту «Організація роботи молодіжного оздоровчого клубу «Фенікс» для осіб з обмеженими фізичними можливостями». А тепер Новоград отримав право прийняти п’ятий чемпіонат України з армспорту серед спортсменів із фізичними обмеженням, який відбудеться 1 грудня. Оргкомітет запрошує всіх небайдужих допомогти в організації турніру та підготовці нашої команди до змагань. Із пропозиціями звертатися за адресою: вул.Ушакова, 44, або за тел.: (050) 463-24-10, (098) 848-50-45, (093) 679-37-88.
Тетяна СИДОРЧУК