Наші волейболісти — найсильніші в області!

Наші волейболісти — найсильніші в області!

Тренер М.Ю.Олендер зі своїми вихованцямиУ Житомирі відбувся заключний етап чемпіонату області з волейболу серед команд ДЮСШ (юнаки 2000-2002 р.н.). У фінальній частині взяло участь 9 команд, які були поділені на дві групи. Перша група: м.Новоград-Волинський, Новоград-Волинський район, Баранівка, Коростень; друга група: м.Житомир, Житомирський район, Лугини, Брусилів та Ємільчине.
У запеклій боротьбі вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ перемогли всіх суперників по групі із рахунком 2:0 і вийшли до фіналу. З другої групи у фінал пробилася команда м.Житомир. Програвши першу партію фінального протистояння (22:25), вихованці М.Ю.Олендера зібралися і здобули перемоги у двох наступних партіях — 25:18, 15:13. Третє місце посіла команда Житомирського району, яка виявилася сильнішою за команду Новоград-Волинського району.
Хочеться відмітити впевнену гру капітана команди Новоград-Волинської ДЮСШ Романа Калатинця, а з ним і Тараса Гудзя, Романа Ткачука, Романа Капустюка, Владислава Юзькова, Михайла Затуливітра, Дмитра Бобра, Павла Остапчука. Успіхів вам та подальших перемог!
Володимир БУРКОВСЬКИЙ