Педагогічна естафета в ЗОШ №9

Педагогічна естафета в ЗОШ №9

\"ПедагогічнаЦього року інформаційно-методичний центр на чолі з управлінням освіти і науки ініціювали зустрічі в рамках обміну досвіду між школами міста. Аби не виникло зайвих нарікань з боку учасників цих заходів, було проведено попереднє жеребкування. У результаті якого ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 приймала у себе в гостях делегацію міської гімназії та представників ІМЦ.
Дирекцією школи було сплановано та розроблено низку заходів щодо організації зустрічі. І варто зазначити, що вона вдалася, адже школа гарно підготувалася до нового навчального року. У багатьох класних кімнатах зроблені прекрасні ремонти, замінено меблі. Змінився інтер’єр кабінетів. Завдяки сприянню міської влади, замінено старі вікна новими, облаштовано дитячу спальню. Тому школа зустріла гостей світлими коридорами, затишними класами.
Директор школи Мельник В.К. розпочав зустріч гарними, теп­лими словами-побажаннями, у новому класі комп’ютерних технологій представив електронну презентацію школи. Продовженням зустрічі стала екскурсія школою. А яке задоволення принесли концертні номери в актовій залі! Це був справжній відпочинок для душі. Гудюк Людмила (5-А клас) з хореографічною композицією «Черевички» порадувала присутніх своїм виступом, а Суслов Владислав (6-А клас) і Богдан Литвинчук (9-А клас) талановитим співом зуміли викликати посмішки та оплески глядачів.
Звичайно, основною метою зустрічі було обговорення, вирішення важливих учительських питань сьогодення, у дружньому колі однодумців почерпнути життєдайні крап­лини педагогічного досвіду. А плідною праця стала на засіданнях предметних комісій, де колеги змогли обмінятися думками, поспілкуватися, переглянути вчительські навчально-виховні матеріали.
Ми вдячні колегам НВК, представникам ІМЦ за чудові години спілкування, гарні слова подяки.
Л.ДЕЙНЕКА, заступник директора з навчально-виховної роботи