«Подаруй дитині радість читання!»

Шановні добродії!
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» запрошує долучитися до акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», яка оголошена втретє й триватиме з 1 листопада до 20 грудня 2012 р.
У 2010-2011 роках акцію підтримали представники підприємств, банків, державних установ, приватні підприємці, а також звичайні люди, котрі не пошкодували коштів і передплатили сиротинцям барвисті та цікаві друковані видання. Серед найактивніших учасників були поштовики, які не лише закликали взяти участь в акції, а й власним коштом передплачували дітям газети та журнали.
Пропонуємо вам і сьогодні не лишитися осторонь проблем дітей-сиріт та тих, які позбавлені батьківського піклування, адже їм набагато складніше жити в суспільстві, почуватися повноцінними його членами, на відміну від дітей, які мають родини...
Передплачені Вами газета чи журнал для цих діток — реальна допомога, що забезпечить їм можливість пізнавати світ з друкованими виданнями!
Взяти участь у доброчинній передплаті ви зможете, завітавши в найближче поштове відділення. Вам нададуть інформацію про дитячі соціальні заклади та запропонують перелік видань для дітей різних вікових груп. Ви зможете на власний розсуд передплатити на 2013 рік (6 або 12 місяців) будь-яку кількість видань для одного чи кількох закладів. Детальна інформація про акцію — на порталі УДППЗ «Укрпошта» (www.ukrposhta.com) в розділі «Акції та конкурси».
Інформацію про учасників акції ми активно висвітлюватимемо на корпоративному веб-порталі «Укрпошти», сайтах дирекцій підприємства, в газеті «Поштовий вісник» та інших ЗМІ.
Щиро сподіваємось на Вашу участь і дякуємо за плідну співпрацю.
Пам’ятайте, своєю небайдужістю ви зможете подарувати радість читання тисячам дітей!
З повагою О.НЕЧИПОРУК, директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта»