Засідання ради директорів підприємств міста — на базі ПАТ «Біоветфарм»

Протягом останніх 3 років тут проведено грунтовну модернізацію. Його досвідчений директор Валентин Висоцький продемонстрував своїм колегам оновлене виробництво, на якому працює понад 40 спеціалістів. На засіданні ради директорів присутні представники влади, управління статистики, промисловики проаналізували розвиток економіки міста за 9 місяців цього року.
Наголошувалося на позитивних зрушеннях. Так, реалізація промислової продукції зросла порівняно з таким же періодом минулого року. Обсяг реалізованої промислової продукції на одну особу по місту становить понад 6600 грн. Виробництво промислової продукції за 9 місяців поточного року склало 285,5 млн. грн. Її ріст забезпечили підприємства машинобудування, деревообробної та хімічної промисловості.
Міський голова звернув увагу на необхідності покращання роботи з реалізації виготовленої продукції. Володимир Загривий познайомив присутніх керівників із ходом облаштування джерела, що розташоване на території заводу. Роботи з його облаштування ведуться за спільні кошти місцевого бюджету, проекту «Кожна краплина має значення» та ПРООН, і загальна їх вартість становить майже 205 тисяч гривень. Вже до кінця поточного року після завершення робіт усі бажаючі мешканці міста матимуть вільний доступ до якісної питної води.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради