Смачно, тепло, корисно!

Нині погода — немов примхлива панянка, у якої постійно змінюється настрій. Звичайно, що засніжена зима — це найкращий варіант, який може бути, але нестерпні холоди змушують шукати теплого притулку. І найкраще зігрітися в морозяні дні допоможуть гарячі напої. Особливо ті, які несуть користь для організму й тіла.
Кава — улюблений напій мільйонів. Вона допомагає не лише збадьоритися, а й покращує кровообіг мозку. Якщо на організм людини кава не діє, то вона знижує рівень розвитку серцево-судинних захворювань. А ще смачна кава завжди покращує настрій протягом дня.
Чай — напій, який зігріває найкраще після складного та морозяного робочого дня. Кожен вид чаю має свої корисні властивості. Зелений — допомагає при метаболізмі, акне — скинути вагу. Ромашковий — корисний для здорового сну, позбавляє від головного болю, здуття й відчуття тривоги. М’ятний — допомагає при метаболізмі, ПМС, нудоті та проблемах із диханням. Чай із гібіскусом корисний при високому тиску й респіраторних захворюваннях. Улун допомагає скинути зайву вагу та покращує метаболізм. Масала покращує імунітет, має протизапальну дію й бореться з простудою. Матча допомагає боротися з жиром в області живота, покращує імунітет, детокс-напій.
Чорний — позбавляє відчуття тривоги, головного болю й допомагає скинути зайву вагу. Білий — теж допомагає боротися із зайвою вагою, стресом, детокс-напій. Імбирний чай допомагає від здуття, застуди, болю в горлі, покращує роботу шлунка.
Гаряче какао — суцільне джерело корисних елементів і речовин, а ще добряче допомагає прогріти замерзлий організм. За допомогою цього напою можна знизити високий тиск, «поганий» холестерин, синдром хронічної втоми, лікує бронхіальну астму, захищає від раку, позбавляє від ожиріння й поліпшує здоров’я мозку та серця.
Глінтвейн — напій із червоного вина та спецій, який надзвичайно зігріває в холодні вечори. Ще з давніх-давен Гіппократ рекомендував пити гаряче вино, бо воно сповільнює старіння й підвищує імунітет людини. А прянощі, які люди за смаком додають до глінтвейну, поєднують ті корисні властивості, що мають у своєму складі.
Тому вибирайте гарячий напій за власними смаковими рецепторами, зігрівайтеся й отримуйте користь!
Підготувала Інна ЖУР