Вітання 46/2012

Вітання 46/2012















































14 листопада виповнилося 17 років нашому дорогому онуку — Віктору ЦИЦЕНІ, а 19 листопада виповнюється 10 років нашій дорогій, любій онучці — Вікторії ЦИЦЕНІ


Любі наші! Бажаємо вам гарного здоров’я, успіхів у навчанні та всього найкращого у вашому житті. Нехай Божа Матінка та Ангел-охоронець бережуть вас.


З повагою і любов’ю бабуся, дідусь, мама і тато



19 ноября празднует 30-летие любимый муж и самый лучший папочка на свете — Пётр Викторович ЗАЙЦЕВ с.Дидовичи


Отличный муж, прекрасный семьянин, отец ты добрый, нежный, строгий вмеру. Не много на земле таких мужчин, для сыновей своих ты стал примером!


С любовью жена и дети



15 листопада вітаємо дорогу маму та кохану дружину — Валентину Олександрівну САРГАН


У цей святковий день осінній хочеться тобі сказати слів багато теплих, ніжних, і зі святом привітати! Набажати стільки щастя, щоб навік не залишало! І щодня ранкове небо теплим ­сонечком стрічало! Щоб твої світились очі тільки з радощів кохання! Й в День народження охоче ти прийми наші вітання!


Чоловік, доньки та зять



16 ноября празднует День рождения наша дорогая мама, жена, дочь — Татьяна АНТИПЧУК


Будь самой весёлой и самой счастливой, хорошей и нежной, и самой красивой. Будь самой внимательной, самой любимой, простой, обаятельной, неповторимой. И доброй, и строгой, и слабой, и сильной, пусть беды уходят с дороги бессильно. Пусть сбудется всё. Любви тебе, веры, надежды, добра!


С уважением любящий муж, сыночек, мама, папа



17 ноября празднует юбилей Оксана Вячеславовна ТАРАСЕВИЧ


Желаем счастья много-много, улыбок радостных букет, друзей хороших и весёлых, удачи в жизни, долгих лет. И чтобы всем чертям назло, жилось, любилось и везло. И говорим мы: «С Днём рожденья, со светлым и счастливым днём!»


Твои друзья



10 ноября поздравляем с 55-летием дорогого папу — Анатолия Николаевича КОРНЕЕВА


Дорогой наш, спасибо, что Вы есть! Да, Вы достойны уваженья — за Ваши планы, достиженья, за Ваши планы, благородство, за силу воли и упорство, за Ваш талант и за сердечность, за доброту и человечность, за ум, терпение и такт… Вы самый лучший — это факт! Желаем здоровья, успехов, удачи! И мы всегда рядом — а как же иначе!


С любовью жена, дочери, зять и внук



Подяка


Сім’я Скибів висловлює щиру подяку педагогічному колективу Новороманівської школи, класному керівнику Галині Іванівні Заруцькій, школярам та їх батькам за розуміння та допомогу у біді, яка сталася з нашим сином. Дякуємо всім вам, нехай Бог береже вас та ваші сім’ї.


 

Шановні трудівники агропромислового комплексу Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

День працівників сільського господарства — це свято справжніх господарів землі. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії — хлібороба й годувальника — залишаються взірцем для багатьох. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі — мир і спокій.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно оціненою.

Бажаємо радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку Новоград-Волинщини!


Щиро вітаємо вас із професійним святом! Завдяки вам, ми щодня дізнаємося про події у світі. Ваша праця допомагає людям відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для людських контактів і спілкування.

Стабільно та надійно забезпечують зв’язок на території нашого краю ЦТП №10 Житомирської філії ПАТ «Укртелеком», центр поштового зв’язку №4 Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта», МНВП ТРК «Мальта», дільниця ПАТ «Укртелеком» первинної мережі центру технічної експлуатації транспортної телекомунікаційної мережі ГЄЛКС №143.

Бажаємо вам творчих перемог, натхнення і процвітання, гарного настрою, невичерпної енергії, творчих звершень і лише гарних новин сьогодні та завжди. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановне студентство Новоград-Волинщини!


Прийміть щирі вітання з нагоди Дня студента.

Від вас залежить, чи принесе навчання бажаний результат — відчуття освіченого молодого українця. Ви творите себе вже сьогодні, адже саме молоде покоління — майбутнє України.

Зичимо жаги до знань та відкриттів, творчого натхнення, нових злетів та наснаги у розбудові держави та процвітанні рідного краю.


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ДРАПІКОВСЬКОГО Андрія Івановича — 17.11.1936 р.н.

БАЩУК Валентину Йосипівну — 18.11.1938 р.н.

ГОДЛЕВСЬКУ Ганну Станіславівну — 18.11.1948 р.н.

КЛИМЕНТЕНКА Радіона Омеляновича — 20.11.1921 р.н.

ЛИСЮКА Сергія Миколайовича — 17.11.1969 р.н.

МАЛЕЦЬКОГО Бориса Миколайовича — 18.11.1951 р.н.

САМОЙЛЕНКА Ігоря Олександровича — 20.11.1961 р.н.

МЕДВЕДЄВА Владислава Григоровича — 22.11.1952 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни