Воля до перемоги по-звягельськи

Воля до перемоги по-звягельськи

Після прикрої поразки за крок від призового місця на турнірі, що відбувся на Черкащині, сповна реабілітувався перед собою і тренерами учень шостої школи Андрій Гузик, котрий здобув кубок за перше місце та кубок у номінації «За волю до перемоги» на змаганнях із греко-римської боротьби, що цими днями проходили на Вінниччині.
Близько 250 спортсменів стали учасниками Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби, присвяченого майстрам спорту Гайсинщини. Серед них — представники Вінницької, Житомирської, Харківської, Київської, Полтавської, Сумської та Черкаської областей.
Найкраще з-поміж новоград-волинців, як уже згадувалося, виступив Андрій Гузик — перше місце в категорії 38 кг. Четверо наших земляків стали бронзовими призерами. Це — Максим Назарук (категорія 24 кг, ЗОШ №6), Ілля Процюк (38 кг, ЗОШ №6), Богдан Хомеча (59 кг, гімназія) та Віталій Нагорнюк (53 кг, СШ №4). Олександр Ващенко (ЗОШ №2) у категорії 47 кг — п’ятий. Тренери команди з Новограда-Волинського — А.Г.Пукас та А.В.Назарчук.
Медалі, грамоти і пам’ятні кубки (за перші місця) спортсмени отримували з рук переможців і призерів чемпіонатів світу різних років. Зокрема, церемонію нагородження проводили Віктор Смірнов (чемпіон світу 2011 року) та Олександр Соловйов (бронзовий призер чемпіонату світу 2012 року).
Олег БРЮХАНОВ