Хроніка 48/2012

ЧЕРЕЗ ДЕШЕВИЙ МОБІЛЬНИК ЛЕДЬ НЕ ВБИВ ЛЮДИНУ
22 листопада, о пів на першу ночі, до чергової частини Новоград-Волинського МВ УМВС надійшло телефонне повідомлення зі станції швидкої допомоги про те, що надавалася медична допомога громадянину Я., 26-річному мешканцю міста, котрий проживає по вул.Рокоссовського.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, з’ясувала, що напад на гр.Я. був здійснений 21 листопада, близько 21 години, на його ж вулиці. Потерпілий пояснив, що невідомий чоловік якимось предметом кілька разів ударив його по голові і, забравши дешевий мобільний телефон, зник у невідомому напрямку.
По гарячих слідах право­охоронці злочинця затримали. Ним виявився 21-річний, раніше судимий, звягельчанин. До речі, проживав він також по вул.Рокоссовського, в сусідній багатоповерхівці. Тепер йому загрожує до 7 років ув’язнення.
ОБКУРИТИСЯ МОЖНА!
Близько четвертої години ночі 22 листопада до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від жителя м.Львів, працівника ТЗОВ «БізнесавтоСОГ», про те, що протягом останньої години, коли він був відсутній, хтось із його причепа автомобіля «Рено» викрав партію цигарок.
Оперативники, котрі прибули на місце події, з’ясували, що крадіжка сталася з 2 год. 50 хв. до 3 год. 20 хвилин, а з причепу автопоїзда, який стояв на стоянці поблизу села Перемога, було викрадено цигарок на суму 75 тисяч гривень. За даним фактом крадіжки порушено кримінальну справу. Якщо особу крадія встановлять, то йому загрожує до 5 років позбавлення волі.
КРАДУТЬ ДОМАШНІ ЗАГОТОВКИ
У ніч із 21 на 22 листопада в пенсіонера, мешканця села Кленова Новоград-Волинського району, хтось із сараю викрав вісім літрових банок з тушкованим м’ясом домашнього виготовлення та гроші в сумі 75 гривень.
За проникнення в чуже приміщення і завдання матеріальної шкоди потерпілому крадію загрожує до 5 років позбавлення волі.
«ТРУСЯТЬ» ВУЛИЦЮ АКАДЕМІКА ЛИСІНА
Газета «Звягель» вже писала, що по вул.Академіка Лисіна часто зламують двері квартир і виносять то ноутбук, то золото, то гроші… А це — чергова крадіжка. 22 листопада до міліції зателефонував мешканець вищезгаданої вулиці і повідомив, що за чотири останніх дні, поки вдома нікого не було, хтось у ньому побував, пошкодивши замок вхідних дверей, і викрав більше 1050 гривень.
Побувавши на місці пригоди, правоохоронці вилучили чимало речових доказів, які залишив злочинець у квартирі. Якщо і цей крадій попадеться, то йому теж світить до 5 років тюрми.
ПРОВАЛЕНА «ОПЕРАЦІЯ»
22 листопада, о пів на третю ночі, група людей проникла на територію тракторного парку ПОСП «Колос», що в с.Пилиповичі, і намагалася злити дизпаливо з баку трактора Т-150. Завдяки охоронцеві, котрий вдарив на сполох, довести справу до кінця крадіям не вдалося, і вони втекли з даної території. Наразі їх розшукує міліція.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за інформацією, наданою Новоград-Волинським МВ