Хроніка 49/2012


  • 27 листопада, близько 17:15, на 210 км автодороги «Київ-Чоп», в с.Броники Новоград-Волинського району, водій автомобіля «Порш-Каєн», 54-річний мешканець м.Київ, скоїв наїзд на пішохода, 48-річну мешканку Новоград-Волинсього району, яка перетинала проїжджу частину справа наліво відносно напрямку руху автомобіля по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП, жінка отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.



  • 30 листопада до Новоград-Волинського МВ із заявою звернувся 32-річний місцевий житель, який повідомив про те, що за місцем його проживання невідомий, шляхом обману та зловживання довірою заявника, заволодів його грошима в сумі 300 гривень.

  • 3 грудня до Червоноармійського райвідділу із заявою звернувся житель с.Зелена Поляна, 1993 р.н., повідомивши про те, що з подвір’я домогосподарства невідома особа викрала його мотоцикл. Сума збитку становить 2 тисячі гривень.

  • До Ємільчинського РВ звернувся 31-річний житель району із заявою про те, що в місцевій школі з портфелю його малолітньої доньки невідомим викрадено мобільний телефон. Сума збитку встановлюється.


Стосовно всіх фактів працівники міліції вживають необхідні заходи для встановлення обставин учинення злочину та затримання причетних до їх скоєння осіб.