Вітання 49/2012

Вітання 49/2012















































11 грудня святкуватиме ювілей кохана дружина, любляча мама — Юлія КУЗЬМІНСЬКА


Серце щире до людей май завжди, кохана. Щиро люблять всі тебе, зоре моя рання. Шлють тобі сьогодні друзі щирі привітання, подарунком моїм буде це палке кохання. Бажаю бути загадковою, бажаною, най-ніжнішою і довгоочікуваною, найулюбленішою і найкрасивішою, самою-самою на світі щасливою.


З любов’ю та повагою чоловік Олександр, син Марк



6 декабря поздравляем с 50-летним юбилеем любимого мужа и папу — Леонида Севастьяновича ГОРБАТЮКА


Ты — лучший из всех на земле, поэтому надо признаться, тебя обожают и ценят в семье и очень тобою гордятся. Всегда будь весёлым и добрым таким, заботливым и справедливым! Желаем тебе здоровья, энергии, радости, сил.


С любовью жена Алла, дети Илона, Дима



6 декабря поздравляем с 91-летием Николая Даниловича КОЛМАКОВА


Желаем здоровья, долголетия, бодрости духа, оптимизма и вдохновения.


Дети, внуки, правнуки



8 декабря празднует юбилей — 45 лет Жанна Юрьевна БАБКИНА


Нашей любимой мамочке и супруге в День рожденья! Желаем счастья и веселья, живи подольше, старости не зная, тебя мы очень любим, дорогая, желаем радости, здоровья и любви! Мы будем для тебя стараться, чтоб каждый день могла ты улыбаться. Чтоб праздник был хоть каждый день. А сегодня мы празднуем мамулин юбилей!


С любовью твои дети Инна, Андрей, муж Александр



5 грудня святкує 50-літній ювілей найдорожча людина на світі, наша матуся та бабуся — Надія Іванівна БУРКІВСЬКА


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим в спокої довго прожити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов від дітей, а ласка — від Бога!


З любов’ю дочка Світлана, зять Володимир, онучка Мілена, син Тимур, невістка Аліна, онучка Карина, дочка Оксана



Шлемо щирі привітання шановній нашій Ярославі Олександрівні ЯКОВЕНКО


З радісною подією в житті — народженням двох чудових донечок. Зичимо здоров’я молодій матусі та щасливої долі діткам.


З любов’ю та повагою учні і батьки 6-А класу гімназії ім.Лесі Українки


 

6 грудня відсвяткував 75-річчя Віктор Тихонович ЯНЧУК з с.Піщів


Ми, татусю наш рідний, Вам щиро завдячуєм кожним кроком і днем на землі. Ви багато для всіх нас значите, хоч дорослі ми, хоч малі. Нам Вами багато даровано: і життя, і уміння, і хист. За дитинство наше сонячно-зоряне, ми вклоняємось Вам до землі! Родинне тепло до серця дійшло, до кожного з нас стежину знайшло. Родинне тепло надію несе, ми щиро Вам вдячні, вдячні за все! Ми родинним теплом зігріваємося, наче сонцем між довгих років. І відверто та щиро пишаємося, що ми діти чудових батьків. Літа цвіли не просто цвітом, а проростали у труді. Дорослими вже стали діти, а Ви — душею молоді! Хай щастя панує у Вашому-нашому домі, і радість у ньому живе. Здоров’я міцного-міцного хай Бог посилає і Вас береже!


З повагою та шаною діти, онуки, правнуки


 

Подяка


Висловлюємо подяку за матеріальну допомогу ЗОШ №3, 4, 7, а також дитсадочку №14 в тому, що були небайдужими до проблем мого сина, учня ЗОШ №3 Анатолія Опанасюка, якому було зроблено операцію на оці в м.Одеса, в інституті ім.Філатова.


Мама Жанна


 

З Днем місцевого самоврядування!


Шановні новоград-волинці, депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з Днем місцевого самоврядування.

Це свято не лише тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів місцевих рад, а й усіх громадян, які вболівають за проблеми свого міста чи села, дбають про його розвиток і добробут. Адже становлення України як незалежної держави нерозривно пов’язане з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю рідного краю.

Приємно відзначати, що завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальними громадами, в районі вдається не лише вирішувати чимало непростих питань сьогодення, а й реалізовувати перспективні плани та задуми.

Бажаю кожному з Вас, шановні земляки, міцного здоров’я, щастя, добра, наснаги та енергії, нових здобутків на ниві зміцнення державності. Сподіваюсь, що цей святковий день додасть піднесеного настрою, і надалі надихатиме на нові звершення задля розвитку рідної Житомирщини.

Тож об’єднаймося у спільному прагненні зробити славне Полісся, всю Україну щасливими і процвітаючими!


Володимир ЛИТВИН


 

Шановні жителі Новограда-Волинського і району, працівники органів місцевого самоврядування!


Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята — Дня місцевого самоврядування!

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.

Органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі людей в управлінських процесах.

Тож нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити наше місто й район щасливими і багатими. Бажаємо наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення життєвих планів і сподівань.


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Федоровича ФАБРИЦЬКОГО — 07.12.1926 р.н.

Петра Федоровича РОМАНЮКА — 08.12.1926 р.н.

Василя Васильовича АНДРЄЄВА — 09.12.1925 р.н.

Галину Олексіївну БЕДНАШ — 11.12.1943 р.н.

Ігоря Петровича ЯКОВЧУКА — 08.12.1965 р.н.

Олександра Вікторовича ЗАВОРОТНОГО — 09.12.1966 р.н.

Ігоря Вікторовича АНЄНКОВА — 13.12.1961 р.н.

Андрія Казимировича КУЛІНСЬКОГО — 13.12.1967 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни