Новорічний креатив по-нашому

Новорічний креатив по-нашому

Ось і закружляв карнавал новорічних вогників у наших садочках, школах, на підприємствах. Найщасливіша, найказковіша пора для малечі та пора нових сподівань для нас, дорослих.
Сьогодні модно та актуально говорити про збереження навколишнього середовища. Але потрібно не тільки про це говорити, а й робити конкретне для нашої екології. Так, на захист наших зелених пухнастих красунь виступила й заступник директора школи №4 з виховної роботи Ольга Кубашевич — організатор екологічного проекту «Креативна ялинка». Тридцять п’ять несподіваних ідей втілили школярі кожного з класів. Ялинки з тканини, паперу, макаронів, купюр, кульок, пластикових пляшок, із парасольки, гумових медичних рукавичок (!), серветок, чайних пакетиків, м’яких іграшок, а також декілька варіантів запропоновані з будівельних матеріалів. Тут фантазії не було меж — піна, сітка, ялинка з пінопластових книжок…
Переможницею серед 5-11-их класів стала ялинка, зроблена саме з будівельного тепловідображувача учнями 5-Б (фото на 1-ій стор.). Серед молодших класів відзначили усіх, адже організатори конкурсу розуміють, що тут не обійшлося без допомоги дорослих!
Особисто мені сподобалася ідея одного з випускних класів — ялинка з кольорових долоньок. Усі молодці, адже, крім змагального духу, проект несе у собі ідею збереження навколишнього середовища.
Четверта школа вже була відзначена, як одна з найактивніших шкіл, за вагомий внесок у розвиток доброчинності в Україні. А незабаром креативну переможницю мають представити на VI Всеукраїнському конкурсі благодійних проектів «Добро починається з тебе».
Ольга ДЕМЧУК
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА