Важкоатлети досягли свого

Важкоатлети досягли свого

\"Важкоатлети22-23 грудня у Харкові відбувся VІІІ міжнародний турнір із важкої атлетики пам’яті олімпійського чемпіона І.М.Рибака. Житомирщину представляли вихованці відділення важкої атлетики Новоград-Волинської ДЮСШ та КДЮСШ «Колос» у складі 5 чоловік. У цьому році це були останні для них змагання, тому звягельські спортсмени прагнули будь-що завершити рік на мажорній ноті.
Найкраще це вдалося учню восьмої школи Костянтину Невмержицькому (КДЮСШ «Колос»), який у ваговій категорії 30 кг став чемпіоном турніру.
Срібними призерами стали Денис Юрін (ДЮСШ, ЗОШ №8) у ваговій категорії 38 кг та Олег Мусієв (ДЮСШ, ЗОШ №8) у ваговій категорії 41 кг.
Учень гімназії та вихованець ДЮСШ Олег Ніколаєнко у ваговій категорії 50 кг завершив турнір на третьому місці.
До призерів не потрапив тільки Тарас Лавренюк (КДЮСШ «Колос», гімназія), оскільки він виступав вперше на змаганнях такого рівня, де в його ваговій категорії підібралися майстри спорту, чемпіони України серед кадетів.
«Хочу відзначити, що вдало цього разу себе проявив Олег Ніколаєнко. Попри те, що він посів третє місце, піднявши вагу 91 кг (при власній вазі 48 кг), це третій результат у нинішньому році в Україні серед спортсменів до одинадцяти років. Можна стверджувати, що на наступний чемпіонат України серед юнаків до
13 років Житомирщина має дуже перспективного спортсмена», — переконаний тренер-викладач Валерій Постіженко.
Тренер також додав, що всю нашу команду запрошено на навчання до Харківського вищого училища фізичної культури та спорту, де свого часу вчилися чемпіони Європи, світу та Олімпійських ігор.
Олег БРЮХАНОВ