Для чемпіонів і призерів — прийом найвищого рівня

Для чемпіонів і призерів — прийом найвищого рівня

Подяки отримують тренери і спортсмени КДЮСШ ФСТ «Спартак»День «кінця світу», 21 грудня, вочевидь, у жодному разі не розглядався міською владою у контексті несприятливого. Адже саме на цю дату було заплановано проведення спортивного форуму-2012, на якому масштабно підвели спортивні підсумки року, що минає.
У великій залі Палацу культури, традиційно для таких випадків, було велелюдно. Переважну більшість аудиторії складала молодь — вихованці секцій спортивних шкіл. Поруч із ними розташувалися тренери, ветерани галузі спорту, меценати — адже відомо, що без спонсорської підтримки, лише на бюджетних коштах, така галузь як спорт вповні розквітнути не може.
На початку свого виступу міський голова Володимир Загривий наголосив, що зустріч відбувається на найвищому рівні. Це засвідчив атрибут влади міського голови, який він одягає в особливих випадках. Мер підкреслив, що завдяки зусиллям наших спортивних зірочок, про місто Новоград-Волинський знають не лише в Україні, а й далеко за її межами. І наші спортсмени це підтвердили, здобуваючи протягом року перемоги і призові місця як на всеукраїнських, так і на міжнародних змаганнях.
Вкотре акцентувавши увагу, що впродовж 2012 року в місті, у плані розвитку інфраструктури, було зроблено більше, ніж за попередні 20 років незалежності України, Володимир Загривий пообіцяв значні капіталовкладення у розвиток галузі спорту і в наступному році.
Усі, хто був причетний до розвитку галузі, до спортивних злетів звягельчан, того дня були відзначені подяками міського голови.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА