Команда «Eco-line» ЗОШ №9 — серед кращих в Україні!

В освітньому середовищі добре відома робота педагогів міста Новограда-Волинського з пропаганди та організації вивчення навчального курсу з енергозбереження. Учителі використовують різні форми залучення школярів до цього актуального та корисного напрямку роботи. Одним із лідерів успішного залучення учнів до енергозбереження є ЗОШ №9. Команда учнів «Eco-line» взяла участь у конкурсі компанії REHAU «Будинок майбутнього». В конкурсі брали участь понад 457 шкільних команд з різних куточків України.
П’ять школярів-учасників команди в Інтернет-режимі давали відповіді на запитання та підготували власний науковий проект зі створення та діяльності будинку майбутнього. Кожен із учасників виконував у конкурсі особливу роль: капітан презентував загальну ідею та унікальність проекту, креативний дизайнер розповідав про оригінальність рішення у дизайні, головний інженер пропонував конструкцію будинку, інженер-еколог обгрунтовував екологічні та енергоефективні рішення, а IT-спеціаліст представляв нові технології, які будуть задіяні при створенні будинку.
У першому етапі конкурсу участь брали усі команди. До участі у другому етапі допустили 50 команд-фіналістів, 25 з яких визначаються шляхом голосування в соціальних мережах, а 25 — за вибором журі. Визначити найкращих було досить складно, оскільки усі конкурсанти готувалися, вивчали додаткову спеціальну літературу, матеріали з Інтернету, зверталися за допомогою до вчителів та спеціалістів.
За підсумками двох етапів конкурсу, організатори ви­значили 10 найкращих команд та оприлюднили імена переможців. Команда ЗОШ №9 «Eco-line» виявилася серед тих, чиї проекти будинку майбутнього виявились найкреативнішими, найцікавішими та просто найкращими! Спонсори конкурсу привітали переможців і призерів та подякували за участь усім шкільним командам!
Вітаємо вчителів та учнів ЗОШ №9 — Нюкало Катерину, Десятка Сергія, Ліберду Михайла, Шайгородського Богдана, Харитюка Владислава — з успіхом у конкурсі, отриманням від компанії REHAU заохочувальних призів та бажаємо нових творчих перемог!