ПЕРША ГОСТЬОВА ПЕРЕМОГА З ВЕЛИКИМ РАХУНКОМ

Команди, що змагаються у футбольному чемпіонаті Житомирської області, завершують поєдинки першого кола. Матч восьмого туру «Звягель-750» проводив в обласному центрі проти суперника, що входить в лідируючу трійку нинішнього турніру, команди «Дорожник». Гра відбулась на центральному стадіоні м. Житомир, на якому ще відносно недавно відбувались матчі офіційних турнірів всеукраїнського рівня.
Команда господарів, складена з молодих, амбітних гравців демонструє досить цікаву гру, що в попередніх матчах дозволила їй перемагати своїх суперників. Зауважу, що в захисних порядках «Дорожника» було чимало проблем, які, втім, суперники використовували не завжди. Звітний матч ФК «Звягель-750» розпочав своїм основним складом. Початок гри виявився рівним у футбольному плані, хоча починаючи десь з 15-ї хвилини перевага гостей у футбольних премудростях ставала все очевиднішою. Після швидкої флангової атаки Ярослав Корнійчук послав перший гол у сітку воріт дорожників, який, втім, не був зарахований. Однак це не вплинуло на атакуючий настрій звягельської команди, атаки якої продовжували накочуватись на штрафний майданчик господарів. Півзахисники «Звягеля-750» повністю захопили центр поля, атаки були постійними, тож взяття воріт було лише справою часу.
Перший гол був проведений ближче до кінця першого тайму, і записав його на свій рахунок Ярослав Корнійчук. Наш форвард продемонстрував високу індивідуальну майстерність — обіграв декількох захисників і сильним влучним ударом послав м’яч у дальній від голкіпера кут воріт. Господарі лічені рази мали можливість пробити по воротах гостей, особливо небезпечним виявився момент, коли шкіряна куля після удару нападника попала в ногу нашого захисника і ледь по високій дузі не перетнула лінію воріт, однак “допомогла” поперечка воріт, об яку м’яч ударився і вилетів за межі поля.
У другій половині гри тренер Андрій Лось провів ряд замін, щоб підтримати атакуючі дії гравців. Так у нападі з’явився Юрій Перін, який віддячив тренеру за довіру, забивши другий гол у цьому поєдинку. До кінця матчу сценарій гри не змінився, новоград-волинці атакували, а житомиряни опирались спробам гостей провести третій гол. Однак ці намагання виявились марними, зусиллями автора першого м’яча Я.Корнійчука третій гол все ж влетів у сітку воріт господарів. Ярослав забив гол, коли першим встиг на добивання м’яча, таким чином довівши свій голеадорський рахунок до п’яти забитих м’ячів.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ