На зустріч у Варварівку випускники з’їхалися звідусіль. Навіть з Ірландії!

На зустріч у Варварівку випускники з’їхалися звідусіль. Навіть з Ірландії!

Літо дарує радість та щастя дітям, адже це найкраща пора року для відпочинку, на яку вони чекали цілий рік. Але ви собі не можете уявити, яку радість відчули дорослі випускники, яке щастя читалося на їх обличчях, коли вони вперше за весь час існування Варварівської школи зустрілися тут на зустрічі випускників.


21 червня її організували для них вчителі — вчитель російської мови та літератури Залізницька Олена Володимирівна та вчитель англійської мови Горшкальова Наталія Миколаївна, без участі яких не обходиться жодне свято у школі. Звісно ж, допомагали їм школярі, подарувавши усім незабутній святковий концерт.
На зустріч з’їхалися випускники школи з багатьох куточків України і, навіть, з Ірландії. Хлібом і сіллю їх зустріла рідна школа. Усі були раді бачити один одного, адже дехто не бачився багато років. Зворушені тим, як тепло і урочисто їх зустріла дружня шкільна сім’я, випускники пожертвували кошти на розвиток рідного навчального закладу.
Я часто буваю у рідній школі, адже тут навчаються троє моїх дітей. Але на такому святі, як і всі запрошені, була вперше. Та ще й у цьому році у нас ювілей — 20 років після закінчення школи. Тож, від імені всіх випускників та від себе особисто, хочу подякувати за теплий прийом та довгоочікувану зустріч, за щасливі миті шкільного життя, які кожен з нас згадав. Окремо хочеться подякувати директору школи Шевчуку Костянтину Володимировичу, котрий надав можливість провести вечір зустрічі у цей нелегкий для України час.
Н.КІЗЮК (ПІДКАУРА), випускниця Варварівскої ЗОШ 1994 року