Звягельські боксери доклали руку до командної перемоги

Звягельські боксери доклали руку до командної перемоги

Збірна Житомирської області з боксу, до складу якої увійшли троє новоград-волинців, перемогла збірну Вінниччини у матчевій зустрічі, що відбулася 27 червня у житомирському клубі «Каньйон».
Матчеві зустрічі, які поміж боксерів ще називають боями «стінка на стінку», як правило, користуються популярністю у публіки. Не стала винятком і ця зустріч, учасниками якої серед інших стали чотири чемпіони України та два чемпіони світу.
Перемогами завершили свої бої майстер спорту Олександр Фомін та кандидат у майстри спорту Ігор Саулевич. Влад Мешков (теж кандидат у майстри спорту) цього разу поступився.
«Боксери продемонстрували високий клас. Наші земляки провели важкі бої, оскільки Вінницька школа боксу — одна з найсильніших в Україні», — прокоментував виступ звягельчан президент Новоград-Волинської федерації боксу Леонід ПЛІСАК, котрий на цьому заході був нагороджений почесною грамотою за розвиток боксу в Житомирській області.
Леонід Плісак повідомив, що наступна матчева зустріч із боксу за участю команди Житомирщини відбудеться вже 26 липня. Цього разу — в Новограді-Волинському, на спортивній базі Молодіжного центру.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА