ФК «Коростень» знову тріумфує в Новограді

ФК «Коростень» знову тріумфує в Новограді

\"ФК28 червня у Новограді-Волинському відбувся фінал кубку Житомирської області з футболу, який цього року присвятили пам’яті Небесної сотні. У вирішальній грі зійшлися житомирський «Легіон» та клуб «Коростень».
Підсумок гри — 4:0 на користь коростенської команди — повністю відповідає перебігу подій на полі. Гравці ФК «Коростень» більше контролювали м’яч і створили більше нагод, аби відзначитися голами. Впродовж матчу був лише один епізод, що міг стати переломним. За рахунку 2:0 арбітр мав підстави поставити пенальті у ворота «Коростеня», і в разі успіху житомирян, інтрига могла б відродитися, проте суддя падіння у штрафному майданчику розцінив по-своєму і 11-метровий удар не призначив.
Відзначимо, що автором одного з голів став Володимир Бондарчук, який у минулому сезоні провів декілька ігор за новоградський «Авангард» у чемпіонаті аматорів.
У цьому році наш «Авангард», нагадаємо, припинив боротьбу за кубок області ще на стадії 1/8 фіналу, поступившись якраз «Коростеню». Городницьке «Полісся» пройшло далі турнірною сіткою, але у півфіналі городничани за рахунок правила «виїзного голу» склали зброю перед «Легіоном».
Цієї суботи, 5 липня, очікуються ігри чемпіонату області серед команд вищої ліги. Саме очікуються, бо початок першості вже стільки разів переносився, що заявам футбольних функціонерів уболівальники вже не ймуть віри. Є інформація, що кількість учасників таки буде парною — у турнір заявився коростенський «Локомотив».
Відповідно до календаря змагань, який опублікували обласні Інтернет-ЗМІ, у найближчому турі ФК «Коростень» прийме вдома «Авангард», а «Полісся» — футбольний клуб «Бердичів».
Олег БРЮХАНОВ