З ВДЯЧНІСТЮ ЗА ДОБРІ СПРАВИ

Як повернути з траси Київ-Чоп на Кропивню, приваблює до себе погляд нова ошатна зупинка. Виблискує до сонця світлими дерев’яними боками, привітно запрошує подорожніх відпочити на зручній, широкій лавочці. А ще донедавна це була проблема, яка роками не вирішувалася: бажаючі потрапити до Кропивні, Поліянівки, Несолоні, Тупалець могли годинами чекати попутного транспорту чи маршрутного автобусу, знаходячи захисток від сонця, вітру, дощу чи снігу просто під вітами дерев, а вони, звісно, не вельми надійний притулок.
Тож звернулися сільські голови перелічених сіл до різних політичних партій з проханням про допомогу. Один з таких листів потрапив і до народного депутата від блоку Литвина Миколи Рудченка. Микола Миколайович, як ніхто інший розуміючи проблеми сільських жителів, адже сам народився і виріс в селі, відгукнувся — і незабаром край дороги виросла нова гарна зупинка.
Нині вона надзвичайно стає в нагоді подорожнім. І це лише один з моментів того, як допомагають вирішувати проблеми сільських громад депутати від Блоку Литвина та сам лідер Народної Партії, наш земляк — Володимир Литвин. Ми щиро вдячні всім їм за підтримку та допомогу. І, маючи нагоду, щиро бажаємо успіхів у всіх їх хороших справах та починаннях!
Віра ПУПЕНКО