«Леся» відкриває кордони

«Леся» відкриває кордони

Схоже на те, що сьогодні швейна фабрика «Леся» стала у нашому місті джерелом найцікавіших корпоративних ідей: то тут із розмахом організовують масштабне професійне свято, то усі разом висаджують яблуневий сад, то допомагають збирати до школи дітей бійців АТО. А днями на фабриці почали втілювати новий цікавий проект — обрали співробітників, котрі на різдвяні свята поїдуть відпочивати до Німеччини! Таким чином керівництво дбає про зміцнення корпоративного духу, покращуючи імідж підприємства. Коли більшість нарікають і затягують паски, то на швейній фабриці доводять, що цінують результати роботи свого колективу. До речі, заробітну плату тут теж підвищили.
Про заохочувальну поїздку до Німеччини голова наглядової ради Микола Сиченко розповів працівникам ще у 2013-му, вітаючи колектив з наступаючим новим роком. Повідомив, що за результатами роботи у 2014-му році найуспішніші працівники побувають за кордоном за рахунок підприємства. Так і сталося. Щасливчиків обирали з усієї фабрики: як серед робітників, так і серед керівників відділів.
З кращих працівників було складено списки претендентів на поїздку. Згодом провели голосування — самі ж колеги обирали тих, кого вважали гідними заохочувального призу, а переможців визначили за допомогою лотереї.
Закордонний паспорт, віза, квитки на літак, відрядні — усі витрати фабрика обіцяє взяти повністю на себе. А проживання у готелі та екскурсії Німеччиною — за рахунок німецької компанії-партнера «Ляйневебер». До речі, запланована екскурсія й цим підприємством, щоб працівники побачили роботу своїх закордонних партнерів.
Загалом у призову закордонну поїздку взимку поїдуть 11 працівників. Серед них: Ірина Щербакова, Лілія Грабовська, Наталія Остапчук, Тетяна Чернявська, Наталія Оксанчук, Віта Куриленко, Людмила Бондарчук, Вікторія Науменко, Неля Диняк, Оксана Ляшок, Любов Русакова. Для тих же, хто брав участь у лотереї, але не потрапив до числа щасливчиків, на «Лесі» організували релакс-відпочинок — у житомирському спа-салоні «Додо». Жінки розповіли, що відпочили у салоні суперськи, відновивши сили. Тепер чекатимуть на нові проекти від керівництва — щоб взяти у них участь і обов’язково виграти!
Юлія КЛИМЧУК
Фото Іллі СІМЧУКА