Звернення Новоград-Волинського міського голови Володимира Загривого до учасників виборчого процесу позачергових виборів народних депутатів України

Звернення Новоград-Волинського міського голови Володимира Загривого до учасників виборчого процесу позачергових виборів народних депутатів України

Шановні виборці, новоград-волинці! 26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Виборча кампанія є вкрай важливою для нашого суспільства, від результатів виборів залежить шлях, яким піде наша молода демократична країна. Подальша доля залежить від свідомої позиції кожного українця, адже саме громадяни України, як єдине джерело влади, вирішують, якою має бути їх Батьківщина.
Звертаючись до виборців Новоград-Волинського краю, закликаю усіх 26 жовтня прийти на виборчі дільниці, зробити виважений крок, здійснити свідомий вибір та відповідальне волевиявлення.
Завчасно перевірте себе у списках виборців. Не піддавайтесь на маніпулювання вашою свідомістю, переконаннями, на провокації, на ганебну практику купити ваші голоси, різко засуджуймо войовничо-агресивне ставлення до опонентів — кандидатів у депутати.
Закликаю всіх кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №65, їх прибічників, усі політичні партії та громадські організації, їх об’єднання, членів усіх виборчих комісій до максимальної толерантності, коректності, культури у відносинах одні з одними, виключити брудні технології, брехню і наговори, обманливі вирази та обіцянки. Збережемо у місті спокій, взаємоповагу, взаєморозуміння та взаємопідтримку, бо нам тут жити і працювати!
Подолаймо внутрішніх ворогів та недругів України, явних і відносних, корупцію, безлад, провокаторів, диверсантів. Ніхто, окрім нас — новоград-волинців, не забезпечить наше благополуччя. Вибори приходять і завершуються, а життя продовжується, і лише нам вирішувати проблеми, негаразди, які залишаються. Будьмо разом, у цьому — наша сила!
Пам’ятаймо, благополуччя міста, всього нашого краю залежить не лише від місцевої влади. У вирішальній мірі наше життя залежить від законодавчої бази, яка буде формуватися новообраним парламентом. Багато повинен зробити наш представник — народний депутат, а це — і його вміння, і потенційні можливості, і відповідальність перед виборцями та українським народом.
Впевнений, що новоград-волинці зроблять правильний вибір!
З повагою, міський голова Володимир ЗАГРИВИЙ