Акція «Новорічне вітання захиснику»

Акція «Новорічне вітання захиснику»

Із метою підтримки бойового духу та вітання з новорічно-різдвяними святами наших захисників, які перебувають у складних умовах у зоні АТО, в лікувальних закладах, Новоград-Волинський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, спільно з командуванням 30-ї ОМБр, з 1 по 15 грудня організував міську акцію «Новорічне вітання захиснику».
У ній активно взяли участь колективи дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста. Діти разом із батьками і педагогами писали листи, малювали вітальні листівки, новорічні малюнки і зробили чудові новорічні поробки та сувеніри власними руками. Крім того, було зібрано чимало продуктів харчування та засобів гігієни. Підсумки акції були підведені на щорічній виставці-конкурсі «Новорічний вернісаж», 19 грудня, в Молодіжному центрі.
Начальник клубу, старший лейтенант Віта Чуй, від імені командування 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади вручила подяки всім колективам ДНЗ, ЗНЗ і ЦНТТУМ за підтримку захисників та всебічну допомогу військовослужбовцям, які відстоюють незалежність України.
В.НАЙДЮК, директор ЦНТТУМ