Володимир Загривий закликає міську й районну владу помиритися і засвідчує готовність виступити миротворцем

Володимир Загривий закликає міську й районну владу помиритися і засвідчує готовність виступити миротворцем

Про це відверто не говорять на прес-конференціях і публічних заходах. Проте в маленькому місті, де більшість один одного знають, і новина зі «Смолки» до «Дружби» летить швидше маршрутки, багато чого не приховаєш. Взаємовідносини міської і районної влади стали прохолоднішими. На пряме запитання під час планової зустрічі з пресою міський голова Віктор Весельський відповів: «Ніхто ні з ким не сварився».
Втім, відкритий лист, який днями отримала редакція «Звягеля» за підписом колишнього міського голови Володимира Загривого, засвідчує протилежне. Володимир Іванович переконливо закликає обидві влади сісти за стіл перемовин і залишити в минулому розбіжності, в чому б вони не полягали:

Міському голові В.Л.ВЕСЕЛЬСЬКОМУ
Голові райради Д.В.РУДНИЦЬКОМУ
Голові РДА В.В.МИХНЮКУ

Шановні колеги!
Буду максимально лаконічним: очевидно, що кожний із вас, як і я особисто, занепокоєні розвитком двосторонніх владних відносин та персональних стосунків керівників міста і району. Ситуація нагнітається, це відчувається не лише в інформаційному просторі, але й у судженнях наших людей, які завжди жили і, повірте, будуть жити спільними інтересами.
Подальша конфронтація, взаємна недоброзичливість доброго не принесуть.
Як колишній голова райради та міський голова шанобливо прошу зупинити будь-які необдумані вислови, кроки, зустрітися у звуженому колі та досягти конструктивних домовленостей. Впевнений, що лише відповідальні та взаємозацікавлені дії матимуть бажаний консенсус у всіх напрямках життєзабезпечення всього нашого населення.
Засвідчую готовність (за вашої згоди!) на участь у двосторонніх перемовинах. За всіх обставин залишаю за собою право вболівати, застерігати, зауважувати, радити. Сваритися між собою не маємо права. За нами — спільний Новоград-Волинський, і саме в цьому — наша сила!

В.ЗАГРИВИЙ, 16.08.2016 р.