А ти вже у брюках від фабрики «Леся»?!

А ти вже у брюках від фабрики «Леся»?!

ФІРМОВИЙ МАГАЗИН ШВЕЙНОЇ ФАБРИКИ ЗАПРОШУЄ НА МОДНІ НОВИНКИ ТА АКЦІЇ
Минуло два місяці з дня відкриття фірмового магазину одягу від швейної фабрики «Леся» (вул.Героїв Майдану, 3-А), який вже встигли вподобати городяни та гості міста. Нагадаємо, що фабрика працює на відомий німецький бренд «Бракс», а її брючна продукція стабільно користується попитом на європейському ринку. В Україні ж вона донедавна продавалася лише у фірмових магазинах — в обласних центрах і столиці.

Відкриття магазину у Новограді стало новим етапом розвитку «Лесі», на якому збільшено обсяги продукції для українського ринку. Тепер підприємство шиє для двох торгових марок — «Бракс» (німецька) та «Лагранд» (вітчизняна).
Єдина суттєва відмінність полягає у вартості продукції: «Бракс» орієнтується на забезпеченого європейського покупця, «Лагранд» — адаптований до вітчизняного. Незалежно від ціни, увесь асортимент (жіночі та чоловічі брюки, джинси, шорти) виготовляється з однакової сировини — якісної німецької та італійської тканини. З початку року «Леся» вже пошила 622 тисячі брюк.
Своєю продукцією фабрика навчає покупця орієнтуватися на якісний одяг. Як виявилося, новоград-волинський покупець, хоч і живе у провінції, теж готовий до нового тренду — багато людей втомилися від китайського «ширпотребу» і не бажають жити за принципом «скупий платить двічі».
Це засвідчив попит на продукцію «Лесі» у новому магазині та обсяг місцевих продажів. Як виявилося, у Новограді вистачає поціновувачів якісних стильних речей. Зрозуміло, здебільшого — це забезпечені люди (продукція на брюки «Лагранд» коливається у діапазоні 600-1000 гривень), бо рівень місцевих зарплат не усім городянам дозволяє робити закупи у фірмових магазинах.
Але керівництво фабрики подумало і про це. Магазин було відкрито не лише з метою презентації фабричної продукції, а щоб н одягати своїх працівників, потім — місто. Тому усі працівники «Лесі» отримали дисконтні картки на 20% знижку. Середньомісячна зарплата на підприємстві випередила рівень оплати праці від багатьох місцевих працедавців і складає 5 тисяч 700 гривень.
Дивувати новинками, акціями та розпродажами керівництво швейної фабрики обіцяє усіх городян. Серед останніх новин — розпродаж літньої колекції (299 гривень за стильні брюки «Лагранд»). Акції у магазині планують до свят і з нагоди зміни сезонів.
З 11 жовтня на підприємстві розпочинається сезонна відпустка, яка двічі на рік надається працівникам.
— Ми успішно відшили колекцію осінь-зима 2016-2017, — розповіла директор фабрики Тетяна Кондратюк. — Поки працівники відпочиватимуть, у магазині плануємо нові акції. На цьому вік-енді (з 7 жовтня до 10 жовтня), відбудуться Дні джинсу. Наша продукція підходить для усіх. Асортимент постійно збільшується, ціни — демократичні. Для прикладу, такі ж брюки у столичному «Большевику» чи «Скаймолі» коштують 3,5-4 тисячі гривень.
Окрім Європи, стабільним партнером фабрики є Казахстан. А от у Москві, з огляду на політичну ситуацію, довелося закрити офіційне представництво фірми. Співпрацює фабрика «Леся» також із Рівним, Тернополем, Чернівцями — тут переконалися у якості продукції та не бажають змінювати уподобання мешканців своїх обласних центрів. Новоград залишається єдиним маленьким містом в Україні, де працює фірмовий магазин «Лагранд».
Нині на «Лесі» триває будівництво нового цеху та складу продукції. Новобудову планують завершити до кінця року.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА