Виріб із бісеру від школярки за 3 тисячі євро допоміг придбати авто для фронту

Виріб із бісеру від школярки за 3 тисячі євро допоміг придбати авто для фронту

Добрі справи робляться тихо, але їхній результат вражає! Справжні чарівники (інакше їх не назвати) допомогли придбати для нашої 30-ки ось цю повнопривідну автівку.

Про потребу в коштах на машину для захисників нещодавно повідомляв волонтер Ігор Саксін на своїй сторінці у Фейсбуці. У минулому номері газети ми про це також писали у «Звягелі».

І ось, за тиждень, машину придбано! Завдяки допомозі людей, котрі не побажали себе афішувати. 4 тис доларів передав на автівку новоград-волинець, і ще 3 тис 200 євро — пані Діана з Вільнюса (Литва).

Точніше кажучи, за ці кошти пані Діана придбала патріотичний брелок від нашої восьмикласниці Софії Лебецької з новоград-волинського ліцею №4. Виріб із бісеру школярки допоміг купити машину для фронту.

"Кожна справа для Перемоги важлива", — каже волонтер, який організував збір коштів.

На днях ця автівка (до речі, це — уже 18-та, яку придбав за донати і передав Ігор Саксін) поїде до наших хлопців. Ігор Валентинович дорогою в Україну оновив деякі запчастини, тож машина в хорошому стані.

Завтра, 12 жовтня, подарунок для військових стоятиме біля пожежної частини та магазину «Fish Deli». Кожен охочий зможе сюди принести і передати щось для зпхисників.
«Дуже багато людей просили повідомити, коли вирушатиму на фронт, — розповів «Звягелю» Ігор Валентинович. — Дверцята будуть відчинені — принесли, поклали. Хтось шось спече, хтось може купити чай, каву, печиво, цукор. Хтось принесе меду, хтось передасть дитячі малюнки, а хтось — медикаменти від грипу та застуди. Є потреба в дизельному паливі на поїздку.

Мало часу на підготовку, але події дуже швидко розгортаються — маємо реагувати. Машина чекатиме на вас впродовж дня з 8-ї до 17-ї години. Приходьте!
Юлія КЛИМЧУК