ЗРОБИМО НАШЕ МІСТО КРАЩИМ!

Мікрорайон «Зелені» — завжди був ошатним та квітучим, тут добре жилося мешканцям. 23 березня відбулася подія, котра нагадала жителям про те, що догляд за прилеглою до будинків територією — це почесно. За сприянням голови правління ОСББ «Зелені» П.П.Обезюка та члена правління А.Б.Бєлякова та безпосередньої участі членів об’єднання співвласників був наведений порядок на центральному перехресті вул. Рокоссовського, а саме: вивезено і розрівняно відсів, приведено до ладу проїжджу частину. Згодом облаштували футбольний майданчик між будинками. Всі ці роботи були здійснені завдяки фінансовій і діловій підтримці місцевих осередків Партії регіонів та Блоку Литвина. Таким чином, на регіональному рівні продемонстрована реальна співпраця різних політичних течій, які своїми діями надають практичну допомогу простим людям.
Правління ОСББ «Зелені»


* * *



За ініціативи міської організації Народної Партії, під керівництвом її голови Лавренюка Сергія Івановича, було проведено 4 квітня суботник з благоустрою Алеї Героя Радянського Союзу Ліпаткіна, що знаходиться на території мікрорайону «Зелені».
Більше 60 чоловік прибули на відновлення алеї: депутати міської ради від Народної Партії, активісти-народники, молодіжне крило міської організації Народної Партії, військові, ветерани 30-ї танкової дивізії.
Для роботи було задіяно декілька одиниць автомобільної техніки, приведено в належний стан ритуальний майданчик, відновлено написи на меморіальних плитах, висипані пішохідні доріжки, вирівняно та побілено бордюри вздовж алеї, обрізані та побілені дерева, відремонтовані та пофарбовані лави. Своєю активністю учасники суботника надихнули мешканців мікрорайону, які почали виходити і наводити порядок на своїх прибудинкових територіях.
Дуже приємно було чути слова подяки від перехожих за добру справу. По закінченні робіт було одностайно схвалено втілену ідею та вирішено й надалі проводити подібні акції допомоги рідному місту.
Олександр МЕЛЬНИЧУК