До Дня студента — змагання з волейболу

До Дня студента — змагання з волейболу

14 листопада на спортивній базі Звягельського політехнічного коледжу відбувся другий вид «Спартакіади студентської молоді» — змагання з волейболу, приурочені до Дня студента.

 




Учасниками стали юнаки і дівчата Звягельського політехнічного коледжу, Звягельського вищого професійного училища, Звягельського медичного фахового коледжу та Звягельського ліцею з посиленою фізичною підготовкою.

Усі ігри проходили в цікавій та напруженій боротьбі, ніхто з учасників не хотів поступатися, демонструючи найкращі спортивні якості та вміння.

За підсумками змагань команди посіли наступні місця:

— дівчата: перше місце — ліцей із посиленою фізичною підготовкою; друге — політехнічний фаховий коледж; третє — вище професійне училище; четверте — медичний фаховий коледж.

— юнаки: перше місце — вище професійне училище; друге — ліцей із посиленою фізичною підготовкою; третє — політехнічний фаховий коледж; четверте — медичний фаховий коледж.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи, директору політехнічного коледжу Аллі Петрошук та керівнику фізичного виховання цього закладу Миколі Онищуку — за надання спортивної зали й солодкі подарунки для учасників, а також директору міського центру «Спорт для всіх» Анатолію Тимофєєву — за нагороди (волейбольні м’ячі, грамоти, медалі та кубки).

До Дня студента — змагання з волейболу

Вітаємо з Днем студента!
 

Сергій Ніколаєв,
керівник фізичного виховання
Звягельського вищого
професійного училища