Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Складний тиждень. Можете відчути розчарування та неприємні емоції через великі очікування. Відкладіть амбітні плани як мінімум на два тижні. Зосередьте увагу на головних речах і не розпорошуйтеся на марні справи.

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Сконцентруйтеся на завершенні проєкту, подачі звітності, закінченні якогось етапу. Можете зіткнутися з перешкодами з боку колег та ділових партнерів. Можливо, ви когось дратуєте своїми успіхами. Проте в особистому житті, загалом, усе гаразд.

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Ідеальний час для саморозвитку, духовних практик, консультацій психолога. Нездоровий оптимізм та бажання ризикнути можуть призвести до проблем. Слухайте внутрішній голос і не робіть чогось проти своєї волі.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Інстинкт самозбереження на мінімумі протягом тижня, можливі загострення хронічних хвороб. Велика ймовірність неприємних сюрпризів у любовних та фінансових питаннях. Важливо не поспішати.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Тиждень підходить для творчої та креативної діяльності, написання текстів, створення фотосесій. Однак, не поспішайте все це показувати іншим. Можна помріяти про майбутнє, трохи розслабитися, взяти відпустку.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Подбайте про здоров’я, зверніть увагу на поведінку оточуючих. Не вірте обіцянкам, даним протягом тижня і самі утримайтеся від таких. Намагайтеся закінчити важливі справи, які довго відкладали.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Не переборщіть із задоволеннями, щоб уникнути неприємних наслідків. Навколо вас може виявитися багато «слизьких» людей. Хитрість витає у повітрі. Легко можна припуститися помилок або потрапити на вудку шахраїв.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Якщо хочете чогось досягти, дійте поступово, з м’якістю і хитрістю. Намагайтеся не поспішати і будьте обережними за кермом і у висловлюваннях. Відкладіть важливі рішення. Тиждень сприятливий для тих, хто вміє діяти спокійно.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Будете схильні драматизувати події. Зберігайте таємниці, не треба базікати зайвого. Несприятливий час для виступів, розмов із начальством, ближніх та далеких поїздок. Але можна вирішити старі проблеми та виправити помилки.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Можуть загостритись хронічні захворювання, накрити тривожність. Добре позбавитися завалів і викинути зайве. Стережіться агресивних людей і самі не будьте категоричними.Намагайтеся приділити увагу батькам, дітям чи романтичному партнеру.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Тиждень підготував форс-мажори, енергетика наелектризована. Тривожність і занепокоєння будуть підвищені. Остерігайтеся витрат та імпульсивних обіцянок. Перш, ніж взяти в борг, пам’ятайте: витрачаємо чужі, а віддаємо свої.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Інтуїція і проникливість підвищені. Починається цікавий романтичний час, коли можна влаштувати свято. У професійній сфері не виключені несподівані повороти справ. Натомість це гарний час для креативних людей.