Вітання 37/2019

Вітання 37/2019



































12 вересня святкує ювілей — 60 років — Анатолій Володимирович ЛЕГЕНЧУК


На килимі життя, немов чарівна м’ята,

Розквітла Ваша ювілейна дата.

Хай щастя Вашу долю не минає,

Нехай завжди Вам Бог допомагає.

Будьте завжди здорові й багаті,

Хай усмішка не сходить з лиця,

Мир і злагода будуть у хаті,

Щастя й радості Вам без кінця.

Ми Вам посилаєм вітальні слова

На щедрі і мирні, на многі літа.


З повагою керівники ОСББ та ТОВ «Новоград-Волинськліфт»



12 вересня відзначає 60-річчя від Дня народження заступник міського голови — Анатолій Володимирович ЛЕГЕНЧУК


Шановний Анатолію Володимировичу! Щиро вітаємо Вас з нагоди Дня народження! Нехай Вам завжди всміхається доля, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія будуть надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок створює атмосферу душевної гармонії та рівноваги. Успіху Вам в усіх починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, підтримки і розуміння з боку оточуючих Вас людей. Хай ніколи не покидають Вас Божа сила, наснага і дружня підтримка, а доля завжди буде щедрою до Вас та дарує безмежне людське щастя і життєве довголіття. Божої благодаті та всіляких гараздів Вам і Вашій родині на многії літа!


З повагою керівний склад та колектив міської ради і її виконавчого комітету



9 вересня відзначила свій ювілей дорога наша Лідія Максимівна ЗАГРИВА


Вітаємо Вас з чудовою, прекрасною датою — 75! І хочемо Вам побажати: летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад. А нам не віриться сьогодні, що Вам уже — 75. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень. Прийміть вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро, щоб радісним і довгим був Ваш вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З повагою хрещеник Володимир із сім’єю та сваха Раїса



ПОДЯКА


Людина починається з добра та добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи.

Колектив КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» висловлює щиру подяку Віктору Сергійовичу Мельнику — депутату Житомирської обласної ради — за надану благодійну допомогу для розвитку стоматологічної служби — придбання дентального рентгенівського апарата.

Хочемо зазначити, Ваша допомога була вкрай необхідною та корисною. Для працівників нашого колективу дуже важливо знати, що у вирішенні проблем ми не одинокі, що є люди, які у важку хвилину підставлять дружнє плече.

Нехай віддячить Вам Бог своєю милістю, мирним та чистим небом над головою, а доброта та щедрість повернуться до Вас сторицею. Поваги Вам від людей, які завжди відчувають Вашу турботу та підтримку.

Низький уклін Вам та щире спасибі!


 

14 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ


Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Щиро вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту!

Новоград-Волинський багатий спортивними талантами та традиціями. Наші земляки прославляють місто далеко за його межами. Ці успіхи — результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту.

Бажаю всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту!


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

15 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ


Шановні працівники лісового господарства! Традиційно в третю неділю вересня ми відзначаємо професійне свято людей, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві — День працівників лісового господарства.

Ліс — це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.

У наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.

Щиро бажаю, щоб кожен день життя дарував вам радість від спілкування з природою та відчуття задоволення від улюбленої справи.

Нових вам успіхів у праці, віри і наполегливості в досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку.


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

17 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ РЯТІВНИКА


Шановні працівники та ветерани рятувальних служб міста! Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем рятувальника.

Це свято об’єднує людей мужніх професій — пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги — забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від різних стихій.

Справа, яку ви робите, безумовно, одна з найнебезпечніших. Адже це і робота в екстремальних ситуаціях, і ризик для життя, і величезна відповідальність за інших людей.

Вдячна вам за те, що ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Бажаю вам міцного здоров’я, усіляких гараздів та якнайбільше життєвих благ, душевного спокою в родинах і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках.


Оксана ГВОЗДЕНКО, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Миколу Даниловича САВІНА — 14.09.1938 р.н.

Марію Порфирівну КУЧЕРЯВУ — 14.09.1953 р.н.

Євгенію Олександрівну КАРАКУЛОВУ — 15.09.1924 р.н.

Адама Антоновича ЛОСОВСЬКОГО — 15.09.1929 р.н.

Надію Андріївну ГОРОХОВСЬКУ — 15.09.1930 р.н.

Марію Йосипівну МАКАРЧУК — 15.09.1932 р.н.

Олену Павлівну НОВІК — 15.09.1932 р.н.

Віру Іванівну ЯКИМЧУК — 15.09.1932 р.н.

Валентину Михайлівну ЯКИМЕНКО — 15.09.1935 р.н.

Галину Григорівну ПАЛІЙ — 16.09.1942 р.н.

Михайла Ілліча МАРТИНЮКА — 19.09.1930 р.н.

Івана Олександровича САВЧЕНКА — 13.09.1954 р.н.

Михайла Федоровича ДАНИЛЬЧУКА — 14.09.1955 р.н.

Миколу Васильовича КУЗИНА — 15.09.1942 р.н.

Миколу Павловича ГНІТЕЦЬКОГО — 15.09.1952 р.н.

Валентина Івановича ВОЛЬСЬКОГО — 15.09.1965 р.н.

Віктора Альбертовича УСАРОВА — 19.09.1958 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

редакція газети «Звягель»