15 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Шановні трудівники агропромислового комплексу Новоград-Волинського району!
З почуттям особливої поваги і вдячності щиросердно вітаю зі святом усіх, для кого велика любов та безмежна шана до рідної української землі визначила не тільки професію, але й людську долю.
Кожна людина, мешканець села або міста, прямо або опосередковано, пов’язана з сільським господарством. Від стану справ у галузі безпосередньо залежить економічна незалежність країни, добробут і благополуччя її громадян.
Шана та уклін вам, господарям української землі, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села,  за працелюбність та щедрість душі, теплоту сердець, гостинність і любов до свого краю, до своєї землі і неньки — України!
Дякуючи за вашу нелегку роботу, в День працівників сільського господарства бажаю вам здоров’я і щастя, добра і достатку! Нехай ваша невичерпна енергія та щоденна самовіддана праця приносять нові здобутки на благо народу незалежної України.
Міський голова Микола БОРОВЕЦЬ

Шановні трудівники села! Славні хлібороби Новоград-Волинщини!
Прийміть найщиріші вітання і найкращі побажання з нагоди професійного свята!
Це свято земного життя, яке без вашого хліба і багатьох земних благ було б неможливе ні в селі, ні в місті.
І життєдайним джерелом усього цього є наше село, де зранку і до вечора, в спеку і в холод невтомно працюють терплячі, благородні люди, які з очікуванням на допомогу і підтримку, розуміння і вдячність, віддають від себе найдорожче — вирощений урожай, спечений коровай — місту, району, державі, суспільству.
Без зла нарікань наш славний трудівник поступово стає в повний ріст господарем своєї землі, з віковічними традиціями і вірою в добро, справедливість та краще майбутнє.
Нехай і в подальшому колосяться щедрими урожаями ваші ниви, нехай втілюються в життя ваші плани, замисли і надії на радість вашим родинам, на благо розквіту і покращенню добробуту українського народу.
Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші рідні живуть у мирі, достатках, щасті, благополуччі та доброму самопочутті.
Голова РДА Микола ІВАНЮК